Погон Шчечин – Арка Гдиня

Scorebg.com » Погон Шчечин – Арка Гдиня

Прогноза за Погон Шчечин – Арка Гдиня

Погон Шчечин

Погон Шчечин се превърна в една от най-приятните изненади на откриващия кръг в Екстракласата, като от самото начало на визитата си не на кой да е, а на местния колос – Легия Варшава имаше само едно желание – да играе добър футбол и да се надиграва със съперника си. В крайна сметка го направи по един зашеметяващ начин и ознаменува усилията си с огромен успех, печелейки с 2:1 и то на „Войска Полскиего“.

Още по-впечатляващото в случая е, че това се случи след обрат в рамките на второто полувреме. Погон Счечин изигра една много силна среща с формация 4-1-4-1 и просто няма причина да въвежда каквито и да било промени в нея за домакинството си на Арка Гдиня.

Арка Гдиня

Това е съперник, който при всички положения отстъпва в редица отношения и следва точно момчетата на Руняиц да имат голямо териториално превъзходство още от първия съдийски сигнал. Определено те ще стигнат до него, но това не гарантира, че ще се поздравят и с трите точки. Арка Гдиня изнесе един сезон, през който се наслади на редица силни срещи в компонента игра в отбрана.

Изненадващо беше, че толкова лековато същият този тим се срина в откриващия си мач за новата кампания, губейки с 3:0 на своя стадион от Ягиелония. Има и българско присъствие в редиците на Арка като то се придава от бившия централен нападател на Ботев Пловдив – Александър Колев, който стартира като титуляр в първия кръг, но още на почивката беше заменен.

От две години насам както и където да се изправят един срещу друг, тимовете на Погон Шчечин и Арка Гдиня правят истински голови спектакли. Само в рамките на последните им 3 съперничества паднаха изумителните 16 гола. Този път най-вече заради това, че самият мач идва толкова рано през кампанията, развръзката ще е коренно различна, а головете – ще са малко.

лига: Полша Екстракласа
среща:Погон Шчечин – Арка Гдиня
прогноза:под 2.5 гола
коефициент:1.85 от с нова регистрация в betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *