Букмейкъри ревюта от нашите експерти

Когато търсите нов букмейкър, има толкова богат избор на пазара, който се увеличава със всяка изминала година.

От съществено значение е да знаете какво искате, независимо дали търсите букмейкъра с най-конкуренти коефициенти, отличен и лесен за ползване потребителски интерфейс, най-доброто мобилно приложение на пазара – в световен мащаб или най-добрите бонуси и безплатни залози за да увеличите вашата банка максимално.

Което и да търсите от изброените, ще намерите подробна и актуална информация на нашата страница. Въз основана на нашия дългогодишен опит написахме безпристрастно ревю за всички букмейкъри който са достъпни за българския потребител.

Top 3 на кодове за бонус в букмейкърите

Bet365Betfairefbet
bet365-logo-2017betfair-logo-2017efbet-logo-2017
100 % до 100 лвБонус до €100Бонус от 110 лв
N/A5 звезди4 звезди
Вземи бонус кодВземи бонус кодВземи бонус код

Ние отделяме много време, когато става въпрос за създаването на нашите ревюта за букмейкърите. Правим това с цел да гарантираме, че сме успели да включим всички добри/лоши страни и функции, който в крайна сметка за важни за всяка една услуга. Искаме да подчертаем, че публикуваме ревюта само на букмейкъри, на който вярваме и можем да препоръчаме с чиста съвест.

Използвайте нашата рейтингова система в комбинация с оценката която сме написали за всеки един от най-добрите online букмейкъри. Всеки един от тези букмейкъри е изпитан от нас, за да можем да ви кажем кой да ползвате.

Toп 10 на букмейкърите в България за 2017 с бонуси в детайли

НомерЛогоБукмейкърБонусТип на бонусаОценкаВземи бонус
1bet365-logo-2017bet365100 % до 100 лвпърви депозитN/AВземи
2betfair-logo-2017betfairБонус до €100залог/депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
3efbet-logo-2017efbetБонус от 110 лвпърви депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
41xbet-logo1xbet100% до 200 лвпърви депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
5sbobet - logosbobetдо 150 евроCash BackТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
6pinnacle-logopinnacle10% до 500 $залог/депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
7Winbet-logowinbetдо 200 лвпърви депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
8Marathonbet-logoMarathonbet£20безлатен залогТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
9tipbet-logotipbetТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи
10melbet-logomelbetБонус 80-90 лвпърви депозитТоп букмейкъри за 2017 & бонусиВземи

По-долу ще откриете списък на онлайн букмейкъри, съответно с нашите оценки (рейтинги). Искаме да отбележим, че това е нашия списък с надеждни букмейкъри! Кликнете (натиснете) върху букмейкъра, който ви интересува за да получите повече информация и изчерпателен преглед на услугите който предлага. Разбира се, можете да пропуснете и това, за фенове на бонус кодове – вижте всеки един букмейкър, кой са му най-добрите му бонуси и спечелете допълнителни средства.

Искате да увеличите своята банка и търсите бонус кодове?

Промокодове, това ли търсите ? Е не търсете повече… в scorebg се стараем и правим всичко възможно, да съберем най-добрите бонус кодове на пазара, на всички надеждни онлайн букмейкъри.

Запомнете тази страница, можете да я споделите с други хора в социалните мрежи, за да могат повече хора да имат достъп до актуалните кодове който ще ви помогнат да спечелите малко допълнителни средства. Събрали сме всички бонус кодове, който ще са ви необходими за откриването/регистрацията на нова сметка в който да и да е букмейкър.

Най-добрите коефициенти на пазара

Уверете, че сте прочели нашите ревюта на водещите букмейкъри в България, за да намерите най-добрите коефициенти за любимите ви залагания. Преценете на кой спорт ще залагате? Защо? Някой букмейкъри предлагат по-добри коефициенти за определени спортове в сравнение с други. Освен това на нашата страница, ще получи оферти за увеличени коефициенти !!!

Как написахме тези отзиви?

Важно е да отбележим, че преди да напишем преглед на всеки един от букмейкърите, който ще откриете на тази страница – ние, екипът на scorebg сме тествали всеки един от тях. Това е е важно, за нас, защото по-този начин придобиваме личен опит, за да можем да дадем обективна оценка.

Разбира се трябва да отбележим, че не сме в състояния да тестваме всички услуги който предлагат букмейкърите. Стараем се да сме проверили най-популярните от тях , за сметка на някой по-рядко срещани – екзотични функции.

Защо да не си доверите и какви експерти сме ние?

Е ние от scorebg участваме активно в сферата на залаганията повече от 7 години. Макар и далеч да не се толкова много, за този период от време успяхме да натрупаме доста богат опит в сферата на залаганията.

Доста, често и ние ползваме услугите на букмейкърите, освен това доста честно поддържаме контакт с тях. Комбинацията от двете ни дава невероятната възможност да преценим кой-букмейкъри наистина са добри !

Не можете да откриете оценка на конкретен букмейкър?

Ние сме оценили тези букмейкъри, само на който имаме доверие, така че ако някой ревю липсва е възможно да сме преценили, че въпросната услуга не е достатъчно надеждна. И все пак ако искате да напишем ревю на някой конкретен букмейкър, който по-една или друга причина не е в този списък – използвайте формата за контакт и ни пишете.!

Не сте съгласни с нашите оценки?

Кажете ни го. Чувствайте се свободни да коментирате ! Ще сме много щастливи, ако споделите и важите преживявания, дали са положителни или отрицателни. Кажете ни какво мислите за тези букмейкъри ! Бъдете обективни, нито едно отрицателно мнение няма да бъде премахнато. Заедно можем, значително да подобрим условията който предлагат букмейкърите за български си клиенти !