Как да си направим регистрация в betfair ?

Scorebg.com » Как да си направим регистрация в betfair ?

Нова регистрация в betfair – през кой стъпки трябва да преминем за  нова регистрация  ?

 

Решихме да напишем тази статия за тези от Вас, който искат да си направят регистрация в betfair. Въпреки, че няма нищо сложно и трудно, ето ги стъпките през който трябва задължително да преминете за да станете клиент на betfair.

Зада видите и получите винаги актуалните промоции, който предлага betfair за нови и/или съществуващи потребители, можете да отворите началната страница на betfair

Стъпка 1:

След като сте отворили страницата, ще видите прозорец подобен на този:

betfair-promotions

 

Възможно е визуално да не изглежда по-този начин, това е защото може betfair може да предложи промоция за нови потребители, различна от сегашната.След като сте видели текущата промоция, преди да натиснете бутонът „Играй и спечели“ желателно е се запознаете с условията на промоцията преди да продължите.

Стъпка 2:

регистрация в betfair

Трябва да попълните Вашите данни в прозорецът за регистрация в бетфеър. Всички показани полета от снимката за задължителни и трябва да ги попълните. Малък детайл е, че betfair не позволява използването на символи на кирилица, т.е всичко трябва да бъдете попълнено с символи от Латинската азбука.

 

Трябва да изберете потребителско име – ако желаното от Вас потребителско име е заето, системата на betfair ще Ви предложи свободни варианти или Вие ще трябва да въведете друг вариант.

В полето парола ще трябва да въведе, Вашата парола, която се състой от поне 8 символа, като в тези символи трябва да има поне една буква и една цифра.

В случай, че си забравили паролата за Ваша защита ще Ви бъде поискан отговор и на Вашият скрит въпрос, затова трябва въведе отговор и в това поле.

Имате възможност за избор с каква да залагате във вашата сметка в betfair. Тъй като няма възможност за избор на националната валута на България – лев, ще трябва да направите Вашият избор между други валути, като може би най-добре е да изберете евро.

С натискането на бутонът „продължаване защитено“ Вие потвърждавате Вашите данни, заедно с това, че най-малко на 18 години и сте съгласни с Правила и Условия, Cookies политика и Политика за защита на личните данни на Betfair.

 

Важно: В полето Промо код/Код за препоръчан клиент, ако сте ползвали линкът от по-горе или нашият банер, ще бъде попълнен автоматично с текущата промоция на betfair.

След тази стъпка ще получите уведомително писмо на електронният адрес, който сте посочили на което ще има и линка за потвърждение. С това Вашата регистрация в betfair е завършена и вече може да влезете в платформата.

 

Може да прочете и нашата статия за разликата между борсата за залагания betfair.com и традиционния букмейкър.

Очаквайте: Как да направим депозит в betfair?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *