Betfair – вече като традиционен букмейкър

Scorebg.com » Betfair – вече като традиционен букмейкър

Началото или как започна всичко?

Както може би вече сте знаете Betfair (бетфеър ) е най-голямата борса за залагания в световен мащаб. Основно залозите при бетфеър като борса бяха „ЗА“ (Lay) и „Против“ (Back) като реално Betfair имаше ролята на посред и прибираше комисионна за това си посредничество . Процента на комисионната е около 5%, като може да падне ако сте лоялен клиент и достигнете определен оборот. Всичко това вече сме го коментирали в нашата статия – Betfair нещо повече от букмейкър.

Промяната…

Все пак макар и най-голямата борса в световен мащаб, много потребители не можаха или не искат да вникнат в тази, никак не лоша система, което логично се отразява на броя играчи който ползват тяхната система. Защо това е така? Може би всичко започва и завършва с играчите, защо ? Обяснението на този феномен според над е повече от тривиално. Голяма част от „старите“ играчи първо са започнали да правят своете залагания в така наречените букмейкърски пунктове, където взимаш програмата виждаш коефициентите и попълваш фиш. Всичко е повече от просто, попълваш фиша знаеш на какво си заложил при фиксиран коефициент и знаеш какво ще получиш, ако си всичко се развие според плановете ти. Няма участие, различни коефициенти и комисионни – всичко това е калкулирано от традиционния букмейкър. Тази тенденция не е само в България, защото само след като Betfair стана „класически“ букмейкър, приходите им се увеличиха с над 27 % сравнено с същият период от преходната година. Betfair е лицензиран от Lotteries and Gaming Authorities, Malta.

Бонуси и специални промоции

Не е тайна, че голяма част от потребителите търсят нов букмейкър в който да се регистрират заради бонусите. Тази потребителска нагласа се използва от немалка част от букмейкърите, включително и от Betfair. В така наречените маркетингови похвати, Betfair предлагат едни от най-добрите и агресивни бонус промоции, за нови клиенти. При нова регистрация в бетфеър можете да получите безплатен залог от £50, или невероятен коефициент, като например коефициент 4 за победа на Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити, Cash back оферти за определено събитие (реми, резултат 0-0 , за футболните срещи), бонус за множествен залог ( така добре познатата ни права колонка ), както и не-популярните за нас американски спортове.

Видове залози

За феновете на спортните и особено на футболните такива, разнообразието от възможностите за залог са достатъчно на брой. По-наше мнение, на този етап борсата е по-богата като възможности за залагания и няма как да по-друг начин защото залогът се формира от играчът, но за повечето от популярните спортове като футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, моторни спортове и т.н, ще получите богат избор от коефициенти за да направите ваша прогноза. По-богатия избор за прогнози е различни телевизионни програми, политически събития, и други подобни, който не са достатъчно популярни все още за българския пазар. Друг съществен момент, са любителите на спортните залози е възможността за залагане на живо. За да феновете на този род залози е важно платформата да е достатъчно интуитивна и навигацията да е максимално улеснена, нещо за което разработчиците на live stream-а на Betfair, вече са помислили.

 

Лиценз

Както може би знаете редица от популярни и не толкова популярни букмейкъри, казина и т.н са ограничени в Р. България, с решения на Комисията по-хазарта. Тук Betfair има предимство – имат издаден лиценз от Комисията по-хазарта, което означава, че можете да играете напълно легално и което е по-важно да вашите печалби да са легално изплатени. След всичко написано, ако сте решили да изберете за ваш букмейкър Betfair, можете да ползвате нашата помощната информация за това как да си направите нова регистрация в Betfair.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *