Прогноза за Торпедо Жодино – Городея

Scorebg.com » Прогноза за Торпедо Жодино – Городея

Торпедо Жодино – Городея

Много, много голям коефициент за прогнозата за този сблъсък между Торпедо Жодино и Городея. Всичко това се дължи на избухванията след поредица от безличие в преден план за Торпедо Жодино. Неотдавна тимът го стори, а преди две седмици го повтори – срещу ФК Минск, нанизвайки 5 гола. Големият герой от същия сблъсък – Горбачик, който наниза хеттрик, получи титулярното място в следващия кръг, в който тимът му се изправи срещу Славия Мозир, но не демонстрира нищо стойностно и беше заменен в 80-та минута. В редиците на Торпедо има един футболист, който със сигурност е с класа над по-голямата част от останалите в беларуското първенство и това е Габриел Рамос.

Бразилският полузащитник, който обичайно действа на крилото е неизменен титуляр и безкрайно ключов за цялостния стил на отбора. Вече 5 поредни мача той дори не бива заменен в заключителните минути, което е показателно. Поради лека травма същият не само, че остана на пейката, а и въобще не взе участие в дербито с Динамо Минск и това доведе до тотален крах за отбора.

Рамос ще е гигантска заплаха за бранителите на Городея и в много епизоди от срещата ще си прави каквото поиска с тях. Городея вкарва все по-често, бележейки прогрес в това отношение. Безспорно този отбор за наблюдаване не е най-зрелищният, но пък в голяма част от мачовете си е склонен да прибягва до това да прави големи промени и да поглежда към победите. Той се разписва с голям процент от малкия брой възможности, които създава, а срещу Торпедо Жодино ще го повтори. Даденият от световните букмейкъри коефициент от 2.60 за над 2.5 гола в този двубой определено е много голям и си заслужава.

прогноза: над 2.5 @ 2.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *