Ювентус – Торино – прогноза

Scorebg.com » Ювентус – Торино – прогноза

Ювентус – Торино – анализ с прогноза

Ювентус - Торино - прогноза

Футболен анализ с прогноза за срещата от италианската Серия А между отборите на Ювентус и Торино

Ювентус се справя много, много добре в голямото съперничество за Торино, за да носи радост след радост на масата си фенове. Всичко, към което те са се насочили, е всеизвестно и се свързва с това, което им убягна през 2015-а година, а именно да спечелят всяка от трите надпревари, в които участват.

Ходът на този сезон разгръща точно такава възможност за тях, а няма да е пресилено да се каже, че  титлата в Серия А вече е подпечатана, тоест една част е изпълнена.

Същият тим  скоро ще играе финал с Лацио за купата, а вече изглежда си е гарантиранл и пътуването до Кардиф, където ще се проведе финалът в „Шампионска лига“.

Това е то, пълно благоденствие за Макс Алеги и неговите състезатели, които събраха погледите с показаното по време на визитата си на Монако, спечелена в крайна сметка с 0:2. Получилият се резултат води точно дотам, като едва ли при това статукво и феновете на Монако с най-оптимистичен мироглед, виждат завръщане на своя тим в спора за класиране.

Ювентус разполага със съвкупност от качества, които да го превърнат в една много важна част от футболната история. Не са много отборите, докосвали се до требъл, а като нищо „старата госпожа“ ще го направи. Всъщност до този миг има само един италиански тим, добирал се до тези висини и това е Интер Милано – през 2009/10 когато печели всичко възможно под ръководството небезизвестния – Моуриньо. Вложи ли се на максимума на своите възможности в задаващото се съперничество, Ювентус не просто ще спечели, а ще го направи с хендикап.

Погледнато по-обширно обаче няма да е изключено това да не се случи, като и тук причината е само една – предстоящия реванш с Монако, за който Алегри почти сигурно ще съхрани ако не всички, то поне двама-трима от титулярите си. Подобно съждение беше подкрепено от страшно много футболни анализи, но лично ние прогрнозираме различна развръзка.

Макс Алегри загатна за това, че въобще не се вълнува от факта, че титлата е едва ли не в кърпа вързана и още в миналия кръг – точно преди първия сблъсък с Монако (който се заформяше за много по-важен, понеже щеше тласне съперничеството в една или друга посока), заложи на всичките си титуляри срещу Аталанта.

Срещу Торино „старата госпожа“ ще има и стимул, изразяващ се в това да запише 14-ия си триумф от общо 16-те си градски дербита. Казаното в последното изречение подкрепя мнението, че Ювентус се чувства повече от добре срещу градския си опонент и ще направи така, че отново град Торино да е „черно-бял“ (в характерните цветове на „старата госпожа“).

Прогноза: Ювентус
Коефициент: 1.50 в bet365 - link
Статус:
@ 1.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *