Футболни прогнози за 19.12.2020

Scorebg.com » Футболни прогнози за 19.12.2020

РБ Лайпциг – Кьолн

РБ Лайпциг поглежда все по-често към първата позиция в класирането. Малко по-късно през деня един срещу друг ще се изправят единствените два тима, които са по-напред в таблицата – Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен. Това значи само едно за РБ Лайпциг, че запише ли победа в това съперничество с Кьолн, то със сигурност ще изпревари поне един от тях. Съществува и възможност, при която футболистите на Нагелсман да оглавят класирането към края на кръга, като това ще се случи при тяхна победа в комбинация с равенство в голямото дерби.

Просто футболът, който играят домакините, е страхотен. Освен това те се наслаждават на една огромна поредица от победи на собствен стадион. Точно 9 станаха тези случаи, като при всеки един от тях тимът се разписа поне на два пъти. Имайки насреща намиращия се точно над зоната на изпадащите тим на Кьолн, който инкасира често, просто ще е в състояние да погледне към записването на разгром.

В същото време точно РБ Лайпциг е отборът в Първа Бундеслига, който на този етап има най-малко инкасирани голове. Сериозният брой контузени в редиците на домакините със сигурност е единственото неприятно. В лазарета са повече от половин дузина футболисти и въпреки това РБ Лайпциг разполага с достатъчно качества, за да спечели и то с голяма голова разлика.

прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.91

Парма – Ювентус

Парма се задържа на известна дистанция пред зоната на изпадащите и определено се наслаждава на това. През последния месец отборът прибягва дори до това да завършва все по-често двубоите си при равен резултат с което да увеличава актива си. Преди първия съдийски сингнал на този голям сблъсък с Ювентус той е на 14-та позиция като има преднина от 5 точки пред зоната на изпадащите.

Парма не само, че вкарва попадения все по-рядко, а и създава все по-малко голови положения. Някак си отборът реализира на два пъти във визитата си на Милан, от която отмъкна точка. Той има едва 12 гола в актива си, като с по-малко е единствено заемащият последното място Кротоне. Парма не допусна попадение във вратата си в последните си две домакинства, така че със сигурност ще окаже известен отпор на “старата госпожа”. Кристиано Роналдо бележи гол след гол, като сблъсъкът с Аталанта беше сред малкото, в които така и не се разписа. Той получи дузпа, но не я превърна в гол.

Парма ще му отделят много сериозно внимание, като основната задача за опазването му ще е възложена на Бруно Алвеш. Ювентус няма да може да разчита на: Артур, Дибала и Демирал, като и тримата са контузени. Парма е един от малкото отбори в Серия А, които през последните 5 години играят на ниво срещу този опонент. В нито един от двубоите в обхвата Юве не се наложи с повече от гол разлика.

Поредният равностоен сблъсък помежду им ще се получи и в този случай като за пореден път Ювентус няма да се наложи с голяма разлика.

прогноза: под 3.5 @ 1.53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *