Саутхямптън – Манчестър Сити

Scorebg.com » Саутхямптън – Манчестър Сити

Прогноза за  Саутхямптън – Манчестър Сити

Саутхямптън - Манчестър Сити

Обосновавана прогноза за Саутхямптън – Манчестър Сити

Вече няколко сезона Саутхямптън е в много деликатно положение като неведнъж беше близо до изпадането. Очертава се подобен да е и настоящият сезон след като към края на първия дял от него отборът е само на една позиция над зоната на изпадащите. Направил какви ли не опити да промени нещо в изявите си, включително и извършвайки редица треньорски промени за периода, отборът на „светците“ така и не е в състояние да стабилизира резултатите си.

Саутхямптън

Назначаването на Марк Хюз целеше точно това след като той постигна същото с отбора на Стоук Сити преди няколко години преди впоследствие да изпадне, но дотук със Саутхямптън подобно нещо не му се отдава. Най-накрая обаче някак си неговият разколебан отбор успя да запише две последователни победи, печелейки срещу Арсенал и Хъдърсфийлд и точно когато изглеждаше, че тимът е в състояние да изгради една сериозна победна серия на фона на задаващото се домакинство на Уест Хям, той се пропука и отстъпи с 1:2 насред своя „Сейнт Мерис“ и то след като поведе в резултата. Страшно много станаха случаите, в които Саутхямптън завършва двубоите си с изобилие от попадения, но срещу Манчестър Сити самата нагласа на тима ще е коренно различна.

Светците“ ще си спомнят много добре за двубоя със същия този съперник от първия полусезон когато се сринаха буквално за едно полувреме, за да изостават с 4:1 на почивката преди да се стигне и до крайното 6:1. Тогава начело им отново беше Марк Хюз, който имаше прекалено смел подход и беше наказан за това. Този път отчетливо ще се види, че уелският мениджър ще прибегне до нещо коренно различно и ще играе едва с един централен нападател, като ще заложи на 5-4-1. Едва ли той ще направи някакви промени в единайсеторката си като ще разчита на: Маккарти, Беднарек, Йошида, Вестергоорд, Валери, Лемина, Ромеу, Таргет, Редмънд, Армстронг и Ингс.

Манчестър Сити

След разразилия се ураган около Сити и претърпените две поредни поражения, въпросите са кога този отбор ще се съвземе и ще стигне до един от обичайните си за по-ранната фаза от кампанията разгромни успехи (какъвто беше и постигнатият срещу Саутхямптън).

Това няма да се случи в ответния двубой със „светците“, тъй като „гражданите“ имат няколко сериозни проблеми с контузии (или доскоро налични такива), които по един или друг начин им се отразяват.

В тази графа влизат и двете големи звезди – Агуеро и Де Бройне, които са напълно възстановени, но само допреди броени дни бяха с травми и със сигурност са много далеч от най-доброто си състояние.

Този път Саутхямптън ще е подготвен за това съперничество и няма да допусне разгром, като в този така важен двубой за „гражданите“ няма да паднат повече от три гола.

лига: Англия – Висша Лига
среща: Саутхямптън – Манчестър Сити
прогноза: под 3.5 гола
коефициент:1.62 от winbet
Статус:?

One Reply to “Саутхямптън – Манчестър Сити”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *