Реал Мадрид – Валенсия

Scorebg.com » Реал Мадрид – Валенсия

Реал Мадрид – Валенсия – прогноза

Реал Мадрид - Валенсия - прогноза

футболен анализ с прогноза за Реал Мадрид – Валенсия от испанската Примера дивисион

Белия балет“ има още няколко препятствия преди да се докосне до титлата. Кампанията обаче още не е приключила и освен на теория, съществува вариант за провал на столичани и на практика. Един такъв и то много шумен от тяхна страна дойде още през януари в турнира за купата на Испания, а футболистите и феновете на тима определено не искат да си спомнят за него.

Реал все още таи надежди за дубъл, който не е нито близо, нито далеч. Изведнъж цикълът от срещи, които „белите“ ще изиграят, става много гъст, а напрежението върху плещите им ще се увеличава с всяка следваща минута, прекарана на игралното поле. Валенсия е в плачевно състояние и въпреки казаното, няма как да бъде отписан в един такъв мач.

На няколко пъти само в рамките на тази кампания „прилепите“ разкриха, че те са отбор за такива дербита. Победиха Реал, измъчиха Барселона и то на цели два пъти и въпреки, че във всеки от тях отстъпиха (с 2:3 и 4:2), бяха наистина впечатляващи. Валенсия не е тим, който ще отиде на „Сантяго Бернабеу“, за да изпадне в защита от първата минута и да се надява някак си да закрепи нулевото реми.

Още повече, че към този етап от сезона, класирането и мястото на тима в него, е последното нещо, което всички, симпатизиращи му, искат да видят. На тим като Валенсия не отива да е на 12-о място и имащ трибуната, на която да разкрие, че това е така, тимът ще надмогне неуспехите и ще изненада тази и без това поразклатена отбрана на „белия балет“.

Страшно много са допуснатите голове на Реал Мадрид и това ще ги препъне точно в завършващия етап от кампанията. Цели 38 пъти противниковите футболисти са намирали мрежата на тима (като тук са включени единствено мачовете в Примера).

В същото време с повече инкасирани голове от тимовете в Топ 6 е единствено Севиля – с 40. По отношение на вкарвани голове и в двете посоки, съперничеството между Реал Мадрид и Валенсия започва да се доближава до „Класикото“ – с 8 поредни случая, в които и двата тима се разписват.

Тази серия ще бъде удължена, а в най-скоро време ще достигне и до двуцифрено изражение.

Прогноза: гол/гол @ 1.50
Коефициент:1.50 в bet365 - link
Статус: Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *