Прогноза Манчестър Юнайтед – Уест Хям

Scorebg.com » Прогноза Манчестър Юнайтед – Уест Хям
манчестър-юнайтед-уест-хям-прогноза

обоснована прогноза за първия двубой на Манчестър Юнайтед за сезон 2017-2018

Обоснована прогноза за срещата на Манчестър Юнайтед – Уест Хям

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед завърши една от най-дискутираните кампании в Премиършип. Тимът направи главозамайващи инвестиции в закупуването на нови футболисти, като дълго се дискутираше привличането на Пол Погба, а по-късно тези обсъждания се насочиха към отборните постижения.

Теглейки чертата се вижда, че „червените дяволи“ останаха на незадоволителното 6-о място в таблицата, но не бяха един или двама техните привърженици, които преглътнаха това, и с гордост изтъкваха спечелването на три трофея – Къмюнити Шийлд, Купата на лигата и Лига Европа.

Макар броят всъщност да е достатъчно сериозен, същността на изброените трофеи не е такава, каквато би следвало да задоволява отбор с името на Манчестър Юнайтед. Пределно ясно е, че спечелването на тези трофеи не задоволява Жозе Моуриньо и за направата на нещо по-голямо той продължава да инвестира баснословни суми в закупуването на още и още футболисти, които според него биха могли да повишат нивото на отбора.

Вероятен състав за срещата с Уест Хям

Сред тях се оказаха Ромелу Лукаку, Неманя Матич и Виктор Линдельоф. За тримата бяха платени сумарно почти 150 милиона паунда, така че несъмнено очакванията към отбора скачат още повече. Самият Жозе Моуриньо правеше различни ротации в предсезонната подготовка, за да „избистри“ състава си и по всичко изглежда, че той ще продължи да разчита на схемата, на която разчиташе и през миналия сезон – 4-3-2-1, като ще заложи на: Давид Де Хеа, Антонио Валенсия, Фил Джоунс, Ерик Баи, Матео Дармиан, Андер Ерера, Неманя Матич, Пол Погба, Хенрих Мхитарян, Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку.

Несъмнено има много стойностни изпълнители в тази формация на „червените дяволи“, коренно различен е въпросът обаче дали те ще си паснат един с друг. На практика измененията спрямо миналогодишния състав са страшно много най-вече като имена. Джоунс и Баи рядко си партнираха в центъра на защитата, като много често се налагаше в тази зона да действат както Дейли Блинд, така и Маркос Рохо. Пол Погба беше нагърбен със страшно много дефанзивни функции, с които така и не успяваше да се справи, а критиките се сипеха както по него адрес, така и по този на Моуриньо.

В крайна сметка мениджърът е решил да изведе френския футболист в несъмнено по-силната му офанзивна роля в халфовата линия и точно за това привлече Неманя Матич, който ще уплътни оголената от Погба позиция на дефанзивен халф. Андер Ерера имаше някои много силни изяви и продължава да попада сред титулярите. Мхитарян се пребори за своето място в стартовите 11, докато същото е в сила и за Маркъс Рашфорд. Относно Лукаку – футболист, привлечен за 80 милиона паунда просто няма как да не излезе на терена от първия съдийски сигнал. Той е човекът, от който се очаква да ниже гол след гол и да води тима към победите.

Уест Хям

Уест Хям също внесе известни корекции в състава си. Ашли Флетчър и Дарън Рандолф потеглиха съвместно за вече втородивизионния Мидълзбро, а Хавърд Нордвайт така и не съумя да се приспособи към английския футбол, което доведе до завръщането му в Германия (в посока Хофенхайм). Броят на пристигналите е съизмерим, като те са точно петима: Марко Арнаутович, Чичарито, Сеад Хаксабанович, Джо Харт и Пабло Сабалета. Общо 41 милиона паунда за услугите им, като единствено последният пристигна като свободен агент, а Джо Харт пък е преотстъпен от Манчестър Сити, като само за годишния му наем му бяха платени 2 милиона паунда.

Точно той ще е новият първи избор между гредите, като на пейката ще остане Адриан. Отбраната се изгражда от Кресуел, Огбона, Рийд и Сабалета, докато в полузащита и нападение ще оперират Обианг, Нобъл, Арнаутович, Аю, Снодграс и Ернандес. Ланзини ще премине късен фитнестест, който обаче едва ли ще издържи. В лазарета остават Антонио, Сако, Куяте и Керъл. Преди малко повече от година „чуковете“ отмъкнаха точка от визитата си на „Олд Трафорд“ като тогава Диафра Сако ги изведе напред, а още в средата на първата част Ибрахимович изравни, за да оформи и крайното 1:1. По-късно същите отбори се срещнаха и в турнира за купата на лигата, като „червените дяволи“ се наложиха с 4:1.

Последвалият им сблъсък и явяващ се последен до този миг беше още на втория ден от новата година като той обаче се запомни най-вече с няколко скандални съдийски отсъждания, като на практика точно те решиха крайния изход. Още в 15-та минута Софиен Фегули получи абсурден червен картон, който прати развитието на сблъсъка в благоприятно русло за „червените дяволи“. Те откриха в 63-та минута с гол на Мата, а в 78-та Ибрахимович покачи на 0:2, като този гол беше от очевидна засада. Промените в Уест Хям ще се окажат за добро, а безспорно привличането на голмайстор от калибъра на Хавиер Ернандес е истински благодат за Славен Билич.

Много, много сериозна е успеваемостта на „чуковете“ по отношение на вкарани попадения във вратата на „червените дяволи“ от средата на 2014-а насам като в 7 от 9-те срещи те неизменно са се разписвали. С присъствието на Чичарито и Арнаутович в нападението им, продължаването на тази серия е неизбежно.

Прогнозата

двубой:Манчестър Юнайтед – Уест Хям
прогноза: Уест Хям да вкара гол
коефициент:1.90 в букмейкъра bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *