Прогноза за Славия – Локомотив Пловдив

Scorebg.com » Прогноза за Славия – Локомотив Пловдив

Славия – Локомотив Пловдив

Възходът на Славия продължава с пълна сила. Отборът заслужава само поздравления за това, което стори през последните две години. Той разчита едва ли не изцяло на български футболисти като присъствието на чужденци в редиците им вече е нещо много, много рядко срещано. По-голямата част от титулярите на „белите“ са все млади футболисти, които имат сериозно бъдеще пред себе си. От началото на този сезон играта на тима не е особено впечатляваща като дотук той спечели само точка – от домакинството си на Черно море. Кръг по-късно отстъпи на Лудогорец в Разград с 3:0. Локомотив Пловдив добави нов трофей на сметката си след като спечели за втора поредна година купата на страната, а само преди три седмици се поздрави и със Суперкупата, печелейки с 1:0 срещу Лудогорец.

Това беше най-силният сблъсък за тима от страшно дълго време. Той тотално надигра разградчани като можеше да спечели и с много по-изразителна разлика, но в крайна сметка и получилата се беше напълно достатъчна, за да донесе трофея. В първия кръг от новия сезон дойде и едно от големите разочарования след загубата с 2:0 от вечния съперник Ботев Пловдив.

Локомотив Пловдив ще погледне все по-сериозно към това да запази футболистите си в най-добро състояние понеже в най-скоро време ще има участие в „Лига Европа“. Забелязва се и известен спад по отношение на резултатността на тима, така че прогнозата за „под 2.5 гола“ в съперничеството със Славия е много добра.

 

прогноза: под 2.5 @ 1.75

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *