Прогноза за Ейбар – Уеска

Scorebg.com » Прогноза за Ейбар – Уеска

Ейбар – Уеска

прогноза за Ейбар - Уеска

Обоснована прогноза за Ейбар – Уеска

Ейбар нашумя много по испанските терени през последните години след като спечели промоция и се превърна в един от най-непредсказуемите тимове в лигата. Всичко това се случи под вещото ръководство на Хосе Луйс Мендилибар, чието име винаги ще се помни от феновете на клуба с най-най-добри чувства.

Ейбар

За негова най-голяма радост ще разчита на всичките си най-силни футболисти, които бяха част от стартовия състав и през миналата кампания. С травма е единствено привлеченият под наем от дублиращата формация на Барселона младок Марк Кардона, който за зла участ ще е аут през следващите няколко месеца.

Превърналият се в едно от най-големите открития на Мендилибар централен нападател Серхи Енрих е на разположение и почти сигурно ще започне от първия съдийски сигнал, като друга ключова фигура ще е тази на Педро Леон, който се наема с изпълнението на статичните положения. Най-силният от новопривлечените футболисти се очертава да е Фабиан Орелана, дошъл от Валенсия за около 2 милиона паунда.

В Испания се обсъждаше точно това, че Ейбар не е така активен на трансферния прозорец, но всъщност няма и причина да бъде, тъй като Мендилибар разчита страшно много на вече изградената от него единайсеторка и не е от онези мениджъри, които правят особено голям брой промени в това отношение.

Уеска

Уеска е един от новаците в испанския елит и ще срещне огромни затруднения по пътя си към спасението. Тимът направи грандиозни размествания в редиците си, които със сигурност ще му се отразят, започвайки от треньора и завършвайки с привлечените 12 нови футболисти. Най-съществена се очертава да бъде ролята на Пабло Инсуа, Хабиер Етейта и Чучо.

Последният е колумбийски футболист на едва 19 години, играещ като централен нападател. Той е считан за един от най-големите южноамерикански таланти, но Уеска така и не успя да си позволи да го закупи, тъй като трансферната му сума е около 5 милиона паунда и просто го взе под наем за един сезон от английския Уотфорд. С Лео Франко начело – един голям любител на атакуващия футбол, гостите в никакъв случай няма само да се защитават.

Тази среща ще надскочи предварителните очаквания и ще завърши с немалко голове.

първенство: Испания – Примера Дивисион
прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.95 в efbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *