Прогноза за Бенфика – Челси

Футболна прогноза за финалът на Лига Европа с азиатски хендикап. Прогнозата е от платен източник – whitesoccertips и можете да я видите напълно безплатно.

Scorebg.com » Прогноза за Бенфика – Челси

Една платена футболна прогноза, която можете да видите напълно безплатно, за финалът
от Лига Европа. До тази фаза достигнаха английският Челси и португалският Бенфика.

Общото между двата отбора е че и двата тима нямат спечелен трофей в този турнир и не успях да спечелят трофей и местните първенства. Жорже Жезус, мениджърът на символичните домакини, няма никакви кадрови проблеми – може да разчита на всички футболисти – няма наказани и контузени.

Рафаел Бенитес няма да може да разчита на контузените Еден Азар и Джон Тери, Демба Ба също няма да вземе участие във финалът, защото вече участва в Лига Европа с екипа на Нюкясъл.

Твърди се, че над Бенфика, има дяволска прокоба, която не напуска тима вече 50 години. Привържениците на това суеверие смятат, че на отборът на Бенфика е направена магия от Бела Гутман, който след като е изгонен проклел “орлите” да не спечелят повече трофей в Европа през следващите 100 години. Едва ли скъпо струващата платена прогноза от whitesoccertips.com, разчита на това, но дава предимство на лондончани.

Източник:whitesoccertips.com
УЕФА – Лига Европа
UEL:20:45 Бенфика vs Челси ->Челси -0.25@2.05футболен залог – Печели
Benfica vs Chelsea ->Chelsea -0.25@2.05футболен залог – Win

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *