Победа на Лудогорец при 7 коефициент

Къде е най-добрият коефициент за победа на Лудогорец ? Най-високият коефициент за победа на Лудорец е 7.

Scorebg.com » Победа на Лудогорец при 7 коефициент

Лудогорец ще търсят реванш срещу Базел тази сряда, след като Базел ги елиминира по време на квалификациите  през миналия сезон в Шампионска лига. Какво трябва да направите да се регистрирате в betfair.bg, като този коефициент е наличен САМО за нови клиенти.

Кой може да вземе участие ?

Можете да вземете участие единствено и само ако вашата Betfair сметка е регистрирана в България. Промоцията е валидна само за нови клиенти, регистрирали се с промо код ZEP273 . Можете да вземете участие в тази промоция само с използването на един акаунт. Ако установим, че сте взели участиe в тази промоция и сте използвали повече от една сметка, за да участвате в промоцията, си запазваме правото да задържим всички печалби, спечелени с дублиращата/дублиращите сметка/и. Залози направени с помощта на безплатен залог (изцяло или частично), няма да се приемат. Максимално участие на клиент в тази промоция е ЕДИН ПЪТ.

Какво трябва да направя?

Направете предварителен залог на мача Лудогорец срещу Базел в раздел “Краен Резултат” по моментна пазарна цена (Максимален  залог €10). Само първият Ви направен залог за мача ще бъде приложен с промоционален коефициент. Залози направени на Betfair Спортна Борса и залози, част от комбинация не са включени в тази промоция.

Как да се възползвам от промоцията ?

Ние ще изплатим веднага вашата печалба при моментната пазарна цена. Допълнителната Ви печалба (до 4.0) ще платим, като безплатен залог, до 24 часа , АКО Лудогорец ПОБЕДИ. Избраните в комбинация залози (Yankee, Lucky 15 и т.н.), не се броят.

Ако поставите залог след като мачът е вече започнал, няма да имате право на участие в тази промоция. Ако използвате
функцията Cash Out, във връзка с вашият залог, Вие ще бъдете автоматично изключен от тази промоция. Betfair Ltd. си
запазва правото да прекрати тази промоция по всяко време. Вие ще получите безплатен залог, ако направеният с промоционален коефициент залог от Вас губи, максимално възстановяване от €10.
Кога ще бъда кредитиран?
Ще получите кредитиране на вашата бонус печалба, платена като безплатен залог, до 24 часа след като мачът е уреден.
Безплатният залог е с валидност до 30 дни от датата на получаване и е на разположение за употреба във всеки пазар в раздел  СПОРТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *