Още обосновани прогнози за шампионска лига

Scorebg.com » Още обосновани прогнози за шампионска лига

Лацио – Брюж

Лацио със сигурност просто е задълен да сътвори всичко възможно само и само, за да задържи Симоне Индзаги на треньорския пост. Точно той превърна този отбор в това, което виждаме в момента, и многобройните фенове на този голям италиански клуб просто виждат това много ясно. От години не се беше случвало Лацио да е толкова близо до спечелването на титлата, а през миналия сезон беше сериозно устремен точно към нея.

Дискусиите около това какво щеше да се случи ако нямаше пауза в първенството, продиктувана от световната обстановка продължават, тъй като точно тогава същият този тим беше в най-доброто си състояние, разгромяваше опонент след опонент и гледаше към „Скудетото“. След прекъсването той нямаше нищо общо с предхождащите си изяви и допускаше поражения срещу съперници, които въобще не бяха близо до него по отношение на класа. Не след дълго Лацио се доближава все повече до онази си игра, като преди няколко дни се наложи над Специя, а с тази победа се изкачи до 7-то място в Серия А, като е на едва три пункта от 4-ия – Ювентус. В същото време футболистите на Индзаги са само на една ръка разстояние от класирането си за фазата на директните елиминации. Всичко, от което те се нуждаят, за да го постигнат, е просто да не загубят това си домакинство на Брюж.

Не само, че ще го направят, те тотално ще надиграят своя съперник, като ще го победят и ще отправят офанзива даже към първото място. С триумф тук, Лацио има как да се озове даже пред водача Борусия Дортмунд, като за това просто немците трябва да не спечелят визитата си на Зенит. Италианците ще разгърнат най-добрия си футбол и за пореден път Симоне Индзаги ще ги изпрати в желаната посока.

прогноза: 1 @ 1.75

Зенит – Борусия Дортмунд

Незнайно как този силен тим на Зенит, който е начело в Премиер лигата, се озова в серия от четири поредни двубоя без нито един триумф. Това страшно много му натежа и най-накрая той разгърна най-добрия си футбол, за да размаже Урал с категорчиен резултат и да си подпечата мястото пред Спартак и ЦСКА Москва. Интригата в местното първенство става все по-голяма като най-накрая и Динамо, Ростов и Локомотив, са на сходно ниво, така че просто спорът за титлата ще е много сериозен. През тази седмица, това, към което Зенит гледа, е просто завършека на тазгодишното участие в европейските клубни турнири. Н

еприятното за него е, че каквото и да стори в двубоя с Борусия Дортмунд, то при всички положения няма да има евро-мачове поне до следващата есен, когато започва следващото издание на надпреварата. Само една точка стои срещу актива на руснаците, като тя не им позволява да се измъкнат от дъното на групата, както и да имат каквито и да било шансове за това, даже и да триумфират срещу Борусия. Въпреки това и техният опонент е в една сходна позиция, а след като даде топ звездата си – Ерлинг Холанд като жертва на контузия, то положението ще е още по-тягостно.

С него в лазарета, положението за немците стана още по-тежко, като преди това сред контузените се озоваха: Герейро, Мюние, Шмелцер, Дилейни, Аканджи и Рение. Борусия Дортмунд изостана вече на четири пункта от върха в Бундеслигата, като през изминалия уикенд допусна нова стъпка накриво след като без Холанд просто не съумя да победи Айнтрахт Франкфурт. Зенит ще завърши групата подобаващо, записвайки желания резултат срещу един силен съперник.

прогноза: 1 (+0.5АХ) @ 2.25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *