Обосновани прогнози

Scorebg.com » Обосновани прогнози

Лестър – Евертън

Много качествен двубой се заформя между Лестър и Евертън. “Лисиците” отнесоха Брайтън за полувреме игра, вкарвайки три гола, като със записаната победа се доближиха само на точка от върха в подреждането. Много качествен е този отбор, който Брендън Роджърс изгради. За негово съжаление продължава да има склонност към това да допуска грешни стъпки точно в мигове, в които едва ли не никой не предвижда подобна развръзка. Точно това се случи в едно от последните домакинства, когато насреща беше намиращият се дълбоко във втората половина на класирането тим на Фулъм, който някак си се наложи с 2:1.
Няколко дни по-късно Лестър отстъпи и на Зоря Луганск, записвайки четвъртия си пореден двубой без победа. Това беше най-слабият период през сезона за Роджърс и неговите футболисти. Изстраданата победа за Шефилд Юнайтед постави старта на поредицата им от три триумфа, която продължи с налагане над АЕК и Брайтън. Трудно за “лисиците” ще е да се справят по подобен начин и със силния тим на Евертън. “Карамелите” излязоха с 4-3-3 срещу Челси и взеха скалпа на опонента си. Това беше голям триумф за тях, който ще им позволи да разгърнат качествата си и в следващите няколко двубоя. Едва ли Анчелоти ще направи каквито и да било размествания в състава си след записания голям успех, а срещу Лестър неговите футболисти отново ще са на ниво и ще увеличат актива си.
прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 1.70

Арда – Лудогорец

Арда е в огромен възход, като с изминаването на всеки следващ уикенд се доближава все повече до желаното. Този отбор изгради страшно много за неособено дълго време, като особено когато играе на своя стадион, се чувства много комфортно. В пъти по-добри щеше да е положението за него ако имаше и публика на стадиона. За съжаление и този двубой ще се изиграе пред празни трибуни. Въпреки това този тим на Арда просто разполага с всичко необходимо, за да изнесе един огромен двубой и да постигне изненадващ резултат. Насреща му е определено най-силният възможен опонент в страната. Лудогорец печели титла след титла,  но през последната година просто не прилича на себе си.
С потресаващите си изяви в тазгодишното издание на груповата фаза на “Лига Европа” просто затвърди това, че не е в никак добро състояние. Само преди няколко дни разградчани едва спечелиха домакинството си на Черно море, в което за пореден път имаха много колебания. Ще е много изненадващо ако най-накрая и то точно в края на календарната година разгърнат нещо по-добро и се наложат над Арда в тази визита. Николай Киров е все по-близо до това да изведе тима от Кърджали на следващото стъпало. Той играе с 4-3-3, като просто футболистите, които има в нападението си, ще създадат страшно много затруднения за и без това разколебаната отбрана на Лудогорец. Арда ще е на обичайното си за последния полусезон равнище и няма да допусне поражение.
прогноза: 1Х @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *