Обосновани прогнози за 20.12.2020

Scorebg.com » Обосновани прогнози за 20.12.2020

Брайтън – Шефилд Юнайтед

Брайтън е силно фаворизиран от букмейкърите за записването на победа този кръг. Няма и как да е по-различно положението след като на неговия “Амекс” пристига един от най-слабите участници изобщо в английския футболен елит през последните години. Не са много случаите изобщо във футбола, при които на толкова високо ниво някой от отборите да има едва една точка в актива си след като е изиграл 13 двубоя.

Става на въпрос за “остриетата”, които освен това вкарват и все по-рядко, правейки го около веднъж на всеки два свои двубоя. Даже когато играта в предни позиции им потръгна и вкараха на два пъти в рамките на 90 минути във вратата на Манчестър Юнайтед преди няколко дни, отбраната им капитулира и инкасира 3. Крис Уайлдър реди някакви ротации при изпълнителите, които винаги остават най-често във формация 4-4-2. Със сигурност той просто не разполага с голям избор на футболисти и ще е грандиозно постижение ако някак си постигне спасението. Много трудно за “остриетата” е да разгърнат миналогодишния си футбол.

Това, което им трябва на първо време, е да подобрят играта в собствената половина. Точно за тази визита Уайлдър ще се върне към игра с петима бранители, а това ще затрудни страшно много Брайтън. Футболистите на Греъм Потър ще наложат своя футбол и въпреки това ще имат сериозни затруднения с това да се поздравят с трите точки. Шефилд Юнайтед ще издържи на набезите им дотолкова, че да остави двубоя с “под 2.5”.

 

прогноза: под 2.5 @ 1.70

 

Тотнъм – Лестър

Най-накрая Тотнъм е в прекрасно състояние и поглежда не само към завършек в Топ 4, а и към нещо повече. Редица изненадващи събития се случиха около този отбор през последните години като всичко започна с решението да изгради изцяло нов стадион и да се премести на него. Това доведе до голяма дупка по отношение на трансферите, като с това Почетино не съумя да се справи. Неговият атакуващ Тотнъм стоеше добре, но в нито един случай не се беше озовал в позиция, е каквато е сега под ръководството на Моуриньо.

Сезонът е почти в средата, като през последните години се счита все по-често, че този, който е на върха в края на обичайния за англичаните цикъл около празниците, едва ли не ще спечели титлата. Тотнъм има двама футболисти, които са над всички останали за Моуриньо през този сезон. Те намериха някак си перфектния синхрон и вкарват гол след гол като се редуват в случаите кой от тях да асистира на другия. “Шпорите” играят с 4-2-3-1 като в последно време резултатите им станаха много непостоянни. Това доведе и до загубата на първата позиция.

Лестър ще използва много добре качествата на футболистите си в предни позиции. Тотнъм се пропуква все по-често и въпреки това вече повече от два месеца няма поражение на своя стадион. Освен това не допусна гол във вратата си в последните си четири домакинства. Лестър просто ще наложи своя стил и ще се наслади на увеличаване на актива си.

 

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 1.80

 

Интер – Специя

Интер отпадна безславно от европейските турнири след един много рядко срещан развой. “Нерадзурите” просто бяха задължени да спечелят домакинството си на Шахтьор Донецк в последния кръг, като останалото беше свършено от Реал Мадрид. Просто имаше как даже и с победа Интер да не си гарантира класирането, като това щеше да се случи при завършек при равен резултат между Реал И Борусия Мьонхенгладбах. Подобно нещо беше повече от ясно, че няма да се случи още към 30-та минута след като “белия балет” просто наложи много сериозно своя стил и не остави никаква възможност за противодействие от страна на опонент си.

Точно след това разочарование и отпадането от европейските клубни турнири, Интер сътвори ключов обрат в първенството във визитата си на Каляри след като изоставаше с 1:0 до навлизането в заключителния четвърт час. В крайна сметка футболистите на Конте вкараха три попадения, които им донесоха три точки. Малко след това те спечелиха и голямото дерби на кръга с Наполи и така вече са само на точка от върха в класирането.

Освен това с вкараните 30 гола в Серия А тимът просто има най-резултатното нападение. Срещу опонент като Специя, който няма особени амбиции и то излизайки на своя “Джузепе Меаца“, Интер ще се наслади на футбола и ще спечели с голяма разлика.

прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *