Ювентус иска да подпише с Дрогба

Scorebg.com » Новини » 2013 » Ювентус иска да подпише с Дрогба

„Старата госпожа” ще търси да подсили своето нападение през зимната пауза, като бившата звезда на Челси Дидие Дргоба ще бъде една от трансферните им цели.

Спортният директор на Юве Джузепе Марота призна, че клубът може да привлече нападателят на Шанхай Шенхуа през зимния трансферен прозорец.

Носителите на титлата в Серия А ще гледат да подсилят атаката си през януари, като бившия голмайстор на „сините” е един от основните кандидати за поста на нападател на „Ювентус Стейдиъм”, редом със звездата на Атлетик Билбао Фернандо Лоренте.

По този повод Марота заяви в последните Серия А новини на „Domenica Sportiva” :

„Един отбор винаги трябва да разучава своите възможности за попълване на състава и това е, което направихме що се отнася до Дрогба. Ние взимаме под внимание, че той е на разположение.”

„Сега трябва да разберем дали неговите финансови изисквания ще бъдат съвместими с това, което можем да му предложим. Чак след това въпроса с неговото привличане в Ювентус ще бъде дискутиран със старши-треньора.”

„Нормално е клуб като Ювентус да желае да подсили състава си, защото ние искаме да спечели Шампионска лига отново. Не е лесно обаче това да стане без сериозно финансиране.”

Повечето футболни залози сочат Ювентус като основен фаворит за спечелването на титлата в Италия за втора поредна година.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *