Паласио: Победата над Сампдория може да вдъхнови Интер

Scorebg.com » Новини » 2013 » Паласио: Победата над Сампдория може да вдъхнови Интер

Нападателят на „Неразурите” Родриго Паласио изигра ключова роля при победата с 2:0 над Сампдория, която помогна на тима да намали дистанцията в класирането с техния градски съперник Милан.

31-годишният аржентински национал смята, че неговият отбор може да използва убедителната победа при гостуването на „Луиджи Ферарис” в сряда вечер, като основа за добро представяне в заключителната фаза на италианския шампионат.

Нападателят на Интер вкара и двата гола за своя отбор, което ги изкачи само на седем точки от „росонерите”, заемащи третото място в класирането, с право на участие в Шампионска лига.

По този повод Паласио заяви в последните Серия А новини :

„Беше много важно да вземем трите точки от този мач. Надявам се че тази победа ще даде началото на една успешна финална серия, която ще ни помогне да постигнем нашите крайни цели.”

„Аз не съм спасителят на тима и благодарности за този успех трябва да има към всички мои съотборници.”

Паласио, който преди това бе играч на Дженоа, най-големият съперник на Сампдория заяви, че връзката с предишният му отбор не е изиграла роля за бляскавото му представяне и той сега е посветен изцяло на Интер.

„Аз поддържам контакт с Дженоа, отбор който остава в моето сърце, но не мислех за тях по време на мача. Този мач бе важен за Интер и тяхната увереност в оставащите кръгове от шампионата.”

Въпреки колебливата игра на отбора напоследък, повечето футбол прогнози отреждат място на Интер сред топ 5 през този сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *