Буфон ядосан от равенството с Нордселанд

Scorebg.com » Новини » Буфон ядосан от равенството с Нордселанд

Стражът на Ювентус Джанлуиджи Буфон не бе никак доволен от начина, по който неговият отбор допусна първия гол и заяви, че ще направят всичко възможно за да спечелят останалите си мачове от груповата фаза на Шампионска лига.

34-годишният италиански национал гневно порица отбора на „старата госпожа” заради пропуска да вземат своята първа победа в група Е на най-комерсиалният евро турнир.

След като за пореден път трябваше да се задоволят с равенството, „бианконерите” драстично намалиха шансовете си за класиране във фазата на елиминациите, но капитанът на шампионите в Серия А остава обнадежден за бъдещите им мачове.

За датчаните това бе първа точка, след като те загубиха първите си два мача от групите, но срещу Юве успяха дори да поведат с гол на Микел Бекман.

Независимо, че Мирко Вучинич успя да изравни за „старата госпожа” едва в последните десет минути на срещата, италианецът смята, че те по скоро са загубили две точки, отколкото да са успели да прибавят една към своя актив.

„Ядосан съм заради резултата и начинът, по който допуснахме гол,” заяви Буфон в последните футболни новини от Италия.

„Ние допуснахме да ни вкарат много лесен гол от пряк-свободен удар на границата на наказателното и това реално бе единственият начин, по който можеше да отбележат. Изпълнението им бе перфектно и аз нямаше какво да направя за да предотвратя гола.”

„Първото полувреме бе балансирано, но след почивката на терена имаше само един отбор (Ювентус). Ще направим всичко възможно за да спечелим следващите ни няколко мача.”

Повечето прогнози Шампионска лига предвиждат успех за Юве в следващия им сблъсък, когато датчаните гостуват на „Ювентус Стейдиъм”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *