Анчелоти: ПСЖ показа характер и кураж

Scorebg.com » Новини » Анчелоти: ПСЖ показа характер и кураж

Старши-треньорът на ПСЖ Карло Анчелоти остана доволен от представянето на своите възпитаници по време на победата над Порто с 2:1, която им осигури първото място в група А на Шампионска лига.

Френският гранд се класира за фазата на елиминациите в най-комерсиланият евопейски клубен турнир, като лидер в своята група, след заслужена победа над португалските шампиони.

Парижани напоследък показват слаба форма в мачовете си от местното първенство, след като имат само една победа за последните си пет срещи, но те успяха да сложат край на тази лоша серия и с головете на Тиаго Силва и Езекуел Лавеци си осигуриха трите точки в последния мач от груповата фаза.

Доволен от играта на своите възпитаници, 53-годишният италиански стратег заяви в последните спортни новини на официалния уеб сайт на клуба:

„Това бе един добър мач, като отбора реагира подобаващо и показа своя характер и кураж. Тази вечер, ние се сблъскахме с един страхотен тим Порто и аз видях всичко, което ми бе нужно от моите играчи.”

„Много трудно се създава качествен отбор, който да бъде уверерен в способностите си, за кратко време. Но аз вярвам в моите футболисти.”

Самият президент на клуба Насел Ал-Келайфи също остана доволен от постижението на своя тим:

„Това бе много важна победа. Много съм доволен от играта на момчетата, но не само защото победихме.”

ПСЖ са сочени за един от фаворитите във фазата на елиминациите в Шампионска лига от много футболни прогнози и експертни мнения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *