Анчелоти: Не трябва да губим увереност

Scorebg.com » Новини » Анчелоти: Не трябва да губим увереност

Мениджърът на френският гранд ПСЖ Карло Анчелоти призова неговият тим да остане концентриран върху основните цели на тима през този сезон, след трето разочароващо равенство, този път срещу отбора на Бордо.

53-годишният италиански стратег иска отборът му да не губи своята увереност и желание за постигане на високи цели, след нулевото равенство с Бордо в неделя вечер.

Парижани бяха усвиркани, след последния съдийски сигнал от своите привърженици, след като поредицата от слаби резултати от началото на сезона ги изпратиха на незадоволителното 11-то място в класирането.

Трите равенства от началото на кампанията в Лига 1 определено не отговарят на амбициите на клуба и те ще гледат да подобрят значително представянето си в оставащите мачове от шампионата.

След срещата с Бордо, Анчелоти разкри в последните футболни новини от френската столица :

„Ние не играхме добър футбол. В нашите атаки нямаше скорост и трудно създавахме голови положения.”

„Ние не трябва да губим увереност, ще подобрим значително представянето си. Нашият отбор бе по агресивен и добре организиран. Ние можем да достигнем победата като играем по-бързо с атакуващите полузащитници.”

„Вече разполагаме с нови играчи, които са преминали в нашия отбор през лятото или са възстановени от контузии. Трябва да играем по-освободено, както го правехме миналата година.”

Много спортни залагания за Лига 1 , сочат именно възпитаниците на Анчелоти за фаворит за спечелване на титлата в тазгодишния шампионат на Франция.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *