Лудогорец – Реал Мадрид – Прогноза

Футболна прогноза за срещата от Шампионска Лига между отборите на Лудогорец и Реал Мадрид. Прогноза с азиатски хендикап

Scorebg.com » Лудогорец – Реал Мадрид – Прогноза

Лудогорец – Реал Мадрид – Прогноза

Днес от 21:45 българския шампион Лудогорец на стадион „Васил Левски“ от 21:45 посреща испания гранд Реал Мадрид. Двубоят е определен от много фенове, като мачът на годината. Във втората си среща от група В на Шампионска Лига, Лудогорец ще бъде домакин за първи път в груповата фаза на Шампионска Лига.

В предишният двубой, отборът от Разград, загуби нелепо на „Анфийлд”, срещу Ливърпул с 2:1 след гол от дузпа за домакините, буквално в последните секунди на двубоят. Лудогорец загуби и последвалия мач от вътрешното ни първенство от Левски с 3:2.

Какви проблеми имат и двата отбора преди днешната среща?

Александър Барт, пропуска срещата, поради контузия и другият под въпрос е Георги Терзиев. Фаворитът за отбелязване на гол за състава на Лудогорец (6.50 да отбележи гол) е Рома Безяк, като се очаква именно той да води атаката. Зад него вероятно ще застанат Марселиньо Мисиджан и Мишо Александров.

От състава на Реал Мадрид ще отсъстват контузените Сами Кедира и Хесе. В нападение почти сигурно ще видим – Карим Бензема, зад него Гарет Бейл и Хамес Родригес. Големият въпрос за българските фенове е дали отбелязалият в 10 гола в последните 5 мача и звезда на отбора Кристиано Роналдо ще вземе участие в този двубой.
Защо Кристиано Роналдо, почти на 100 % ще играе срещу Лудогорец ? CR7 може да вкара в историята, мачът срещу Лудогорец, като причината затова е че само хеттрик дели португалският голмайстор от върха във вечната ранглиста на голмайсторите в Шампионската лига. На върха все още е Раул със отбелязаните 71 гола, докато Роналдо вече е натрупал 68 гола и по-този начин изпревари големият си опонент – Меси с един гол. Шансове Роналдо да отбележи 3 или повече гола се котират с коефициен 6.50.

Букмейкър: Големият фаворит в срещата, очаквано е Реал Мадрид, като победа на кралския тим се котира на 1.18. Шансовете за победа на Лудогорец се оценяват на внушителното 17.00

 

Прогноза: Лудогорец +3.5 при ставка 1.85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *