Ливърпул – Манчестър Сити

Scorebg.com » Ливърпул – Манчестър Сити

Прогноза за Ливърпул – Манчестър Сити

Най-важният двубой за развитието на целия сезон в Премиършип.

Ливърпул изгради една главозамайваща серия от 45 поредни сблъсъка на „Анфийлд“, в които няма допуснато поражение, така че със сигурност се намира в много добра позиция, за да измъкне желания резултат от това толкова голямо дерби. Тимът се наслаждава на прекрасни изяви на своя земя, а срещу съперник, който многократно през последните години, както най-вече през дебютния сезон на Гуардиола, изпитваше огромни затруднения с изявите си извън „Етихад“, ще има всичко необходимо, за да демонстрира превъзходство.

Тогава Ман Сити губеше от какви ли не съперници, включително и срещу такива, които по никакъв начин не бяха в състояние да се сравняват с него по качества. Тимът има няколко много сериозни спънки за постигане на победа в идния сблъсък.

Съвсем доскоро основната му фигура в средата на терена – Кевин Де Бройне беше с контузия. Белгиецът ще е на разположение за този двубой, но след като се завърна от травмата, той изглежда като коренно различен футболист. Основният проблем за Пеп си остават непрестанните контузии на централните му защитници. В един миг се беше стигнало дотам, че той формира изцяло нова дефанзивна двойка в тази част на терена между Фернандиньо и Родри, която беше направо абсурдна. Испанецът е аут от това дерби, поради контузия.

Ливърпул

Ливърпул няма никакви кадрови затруднения, има феноменалната подкрепа от многобройните си запалянковци на „Анфийлд“, така че просто не се вижда защо букмейкърите определят „гражданите“ като фаворити за победата в този двубой. Това само позволява да се запишат големи печалби с тези толкова добри коефициенти от 1.50 за 1Х. Ливърпул ще използва по най-добрия начин магическото си трио в предни позиции, като единствената дилема е около това дали най-накрая ще се върне към стабилността си в отбрана и ще регистрира една от редките си „сухи“ мрежи в последно време.

Алисон се завърна под рамката на вратата, а на другата – тази на Ман Сити, ще застане Клаудио Браво след като обичайният титуляр – Едерсон, получи контузия в съперничеството със Саутхямптън през седмицата от турнира за купата на лигата.

При това положение има толкова много наченки за нови успешни изяви от страна на „мърсисайдци“, които да им донесат най-големия успех през целия сезон.

Този коефициент от 2.70 за домакински триумф също не е за изпускане.

прогноза: 1Х @ 1.50 в избран от вас букмейкър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *