Италия – Полша (до 20г)

Scorebg.com » Италия – Полша (до 20г)

Прогноза за Италия – Полша (до 20г)

УЕФА-Световно-до-20-години

Италия

Тимът на Италия, който влезе в Световното за юноши до 20 години като един от най-големите фаворити за класирането, спечели групата си, в която бяха и тимовете на Япония, Еквадор и Мексико, за да потегли към фазата на директните елиминации. От много, много дълги години насам тази страна, когато става на въпрос за футбол, е такава, която прибягва до възмжно най-умелите действия в подобни напрегнати ситуации.

Една такава се отдаде в края на груповата фаза, като тя следваше да получи развръзка в съперничеството с Япония за първото място в груповата фаза. Нито един от двата тима така и не прибегна до някакви по-големи рискове и въпреки, че определено положения за вкарване на гол във въпросния двубой не липсваха, дори изобилстваха, така и не се стигна до излъчване на победител. Крайният резултат се оказа аналогичен на началния и така Италия остана на върха в групата си, Япония се поздрави с второто място и в крайна сметка и двата тима се класираха.

В характерния си стил, „скуадрата“ реализира едва 3 попадения и инкасира само едно в 3-те си двубоя от груповата фаза. Този нейн тим играе едно 4-3-3, което е много характерно за страната през последните години. То следва по-скоро да бъде определяно като 3-5-2 като в много от случаите често придобива точно такъв вид. Селекционерът на тима – Николато разчита страшно много на това неоговият отбор да е добре окомплектован и да не допуска съперникът да стигне до числово преимущество в средата на терена. В този си вид „скуадрата“ има няколко блестящи футболисти, които са в състояние да направят голямата разлика във всеки един двубой.

Такива са: Пинамонти, Скамака, Пелегрини, Еспосито и Фратеси. Точно срещу поляците, които в никакъв случай не отстъпват по отношение на индивидуална класа, положението за тях ще е много трудно. Прибавяйки и това, че точно тимът на Магиера, има домакинското преимущество, следва задаващото се противопоставяне да е едно от най-драматичните в хода на цялото първенство.

Полша

Това, че името на Италия е изписано по-напред в този двубой, е просто фиктивно, тъй като целият футболен форум се провежда в Полша, така че домакинството в случая ще е за втория отбор от това противопоставяне. Полша има огромен индивидуален блясък, придаден от Стечук, Зила, Копач, Силч и др. Тимът играе само с един централен нападател, така че ще е готов за подобно противопоставяне, като това, което италианците очакват.

Много трудно в един такъв двубой от елиминационен характер има как да се стигне до развръзка със знак, различен от този в прогнозата.

лига: Световно първенство до 20 години
среща:Италия – Полша
прогноза:под 2.5. гола
коефициент:1.50 от с регистрация от betfair
Статус:?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *