Интер – Милан

Scorebg.com » Интер – Милан

Прогноза за Интер – Милан

Прогноза Интер - Милан

Обоснована прогноза за Интер Милано – Милан

Голямото дерби за Милано с поредното си издание в неделната вечер. Интер и Милан застават в центъра на вниманието за всеки един футболен запалянко в поредния титаничен сблъсък помежду си. Преди десетилетие стойността на това дерби беше в пъти по-голяма, понеже тогава и класата на двата отбора беше чувствително по-висока, но бъдете сигурни, че и понастоящем, въпреки че и едните, и другите, не са в най-доброто си състояние, важността за тифозите им ще е все толкова голяма.

Интер

Нерадзурите имаха много труден старт на сезона след като спечелиха едва веднъж в рамките на първите си 4 двубоя, като претърпяха две изненадващи загуби – от Сасуоло и най-вече от Парма на “Джузепе Меаца“. В средата на септември започнаха една безкрайно успешна серия от поредни победи, справяйки се с Тотнъм в “Шампионска лига“, за да се стигне дотам, че всеки от последвалите 5 двубоя също да бъде спечелен. Така те се доближиха и до водещите отбори в класирането на Серия А, а една победа срещу Милан в дербито ще ги изкачи на 3-та позиция, което ще е и най-високото заемано място от тях през този сезон.

Няма никакво съмнение, че Интер е този от двата отбора, който влиза в дербито от по-добра позиция. Освен това до последно не се знаеше дали треньорът на тима Лучано Спалети ще има на разположение няколко от титулярните си футболисти, но от лекарския щаб направиха истински чудеса, за да възстановят всеки един от тях. Най-голямата въпросителна беше свързана с участието на Шиме Вършалко, който не просто е възстановен, а започва срещата от първата минута. Той ще застане на обичайната си позиция на десен краен бранител.

Останалите десетима, които ще формират състава на “нерадзурите“, са: Ханданович, Де Врай, Шкриниар, Асамоа, Весино, Брозович, Перишич, Наинголан, Политано, Икарди. Много солидна халфова линия за Спалети, който ще се опита да вземе надмощие точно в тази толкова важна зона от терена.

Милан

Насреща на неговите избраници застават тези на Ренато Гатузо: Донарума, Родригес, Романьоли, Мусакио, Калабрия, Бонавентура, Билия, Кеси, Чалханоглу, Игуаин, Сусо. Много, много трудно тази толкова пропусклива отбрана на “росонерите”, която изглежда и най-слабата линия във все още изграждащия се тим на Гатузо, ще спре офанзивните футболисти на съперника и най-вече Мауро Икарди.

От началото на сезона Спалети правеше непрестанни ротации в състава си и много рядко когато ставаше на въпрос за двубой в Серия А излизаше с толкова много от най-класните си състезатели. Самият избор на стартов състав и присъствието на всичко най-добро в него категорично говори за това колко голямо е значението на дербито и за футболистите и за самия треньор.

Освен по отношение на футболисти, изграждащи стартовите единайсеторки, Интер превъзхожда своя съперник и при резервите. Спалети има най-различни алтернативи за промяна на развръзката на двубоя като Балде Кейта, Антонио Кандрева, Лаутаро Мартинес и дори Борха Валеро, който беше титуляр в голяма част от изминалите кръгове.

Интер ще разгърне несъмнените си качества и ще спечели дербито за Милано, което моментално ще изстреля тима на така желаното 3-то място в класирането, доближавайки се все повече до Ювентус и Наполи.

лига: Италия – Серия А
среща: Интер – Милан
прогноза: Интер 0 (победа за Интер, равен няма залог)
коефициент:1.90 от winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *