Гол за Лудогорец срещу ПСЖ ?

Ще успее ли Лудогорец да отбележи гол на ПСЖ? Ако мислиш, че това ще се случи, вземи невероятни коефициент 6,за гол на Лудогорец предоставян от betfair.

Scorebg.com » Гол за Лудогорец срещу ПСЖ ?

ludogoretz_gol

“Във футбола винаги имаш своите шансове. Защо това да е различно, когато съперник е отбор като ПСЖ. За мен ние имаме своите шансове. Така и трябва да подходим към срещата, да излезем на терена с тази нагласа. Ако съперникът не е концентриран на 100%, то определено трябва да се възползваме от това” – това са думи на Марселиньо, една от звездите на Лудогорец.
“Орлите” приемат френския шампион, в първото си домакинство от група А от турнира Шампионса лига на 28 септември от 21:45 на националния стадион „Васил Левски“.
Добрите новини за Лудогорец са връщането на Натанаел, който вече тренира с тима и се очаква да бъде  на разполежение на Георги Дерменжиев за срещата. За съжаление, друг защитник получи неприятна контузия – Витиня. По-непотвърдена информация, се очаква бранителя да отсъства  няколко месеца, след като скъса коленни връзки в срещата на Лудогорец с Ботев Враца.
Ще успее ли да Лудогорец да вземе още точки срещу ПСЖ ? Ако мислиш, че това е прекалено трудна задача за “орлите” опитай:
  • Увеличен коефициент 6.0 ЛУДОГОРЕЦ да вкара гол на ПСЖ
  • С връщане на залога, ако не се случи
  • + €2 за всеки гол резлизиран от Лудогорец

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *