Глазгоу Рейнджърс – Уигън

Scorebg.com » Глазгоу Рейнджърс – Уигън

Обоснована прогноза Глазгоу Рейнджърс – Уигън

frendly-betting-tipsГлазгоу Рейнджърс е в будещ неистов интерес период, който се характеризира с няколко отличителни черти. Той беше поставен с назначаването на Стивън Джерард – една гигантска фигура в целия британски футбол, но всъщност без нито един двубой зад гърба си като треньор.

Глазгоу Рейнджърс

През миналата кампания той беше начело на дублиращия тим на Ливърпул и определено това ще му е от полза за началото на новото му поприще.

В Глазгоу Рейнджърс неговите правомощия са на практика неограничени, а от клубното ръководство добавиха, че му имат пълно доверие въпреки, че това ще е едно огромно приключение за него.

Началото беше безупречно като вече един съперник в „Лига Европа“ беше отстранен – македонският Шкупи (2:0 и 0:0), а във втория кръг изявите на тима доведоха до скъпоценен успех във визитата на Осиек с 0:1. Точно след 4 дни предстои ответният двубой за шотландците, който ще бъде на тяхна земя, така че без никакво съмнение те са вече в позицията на смазващ фаворит за класиране.

Точно между двата сблъсъка идва и тази приятелска среща с Уигън, която е по-скоро за гостите, отколкото за техните домакините. „Латикс“ направи най-голямата крачка в развитието си през последното десетилетие точно в миналия сезон и успя да овладее пропадането си. Не са толкова назад във времето годините когато същият тим играеше във Висшата лига с Джими Булърд в редиците си, а впоследствие претърпя цели две изпадания – първо към Чемпиъншип, след това и към Първа лига.

Уигън

Най-накрая се намери човек в лицето на Пол Куук, който да върне тима ако не към старата му слава, то поне към една малка частица от нея. Първата крачка вече е направена и по всичко изглежда, че Куук няма никакво намерение да спре с отличната си работа дотук. Неговият тим проведе множество подготвителни мачове, като някои от тях дори бяха много далеч от състезателния характер – тези срещу Крю, Ливърпул, Блекпул и Гибралтар Юнайтед, докато едва последните две проверки придобиха по-голямо значение – срещу Транмиър (2:1) и Честърфийлд (1:1).

Куук направи няколко трансфера на млади таланти, каквито са Лео Да Силва Лопес, Кай Нейсмит и Рийс Джеймс. Последният е със статут на преотстъпен от Челси. В графата на наемниците влиза и Крис Уолтън, който за втора поредна година бива взет при краткосрочно споразумение между Уигън и Брайтън. Нейсмит пък е продукт на школата точно на предстоящия опонент и този сблъсък ще е по-специален за него. В огледална ситуация е капитанът на „рейнджърите“ Джеймс Таверниер, който преди години се подвизаваше с фланелката на „латикс“.

Така тази среща ще е последната пред сезонна контрола и всъщност представянето на Уигън за новия сезон, докато Рейнджърс понатрупа много сериозно текучество от футболисти и след привличането на Кент и Ежария под наем от Ливърпул вече има една солидна група, която все още в никакъв случай не е сработена. Повечето от последните попълнения (и редица резерви) ще излязат на „Айброкс“ за спора с Уигън, като това неминуемо ще се отрази върху изявите на шотландците.

Уигън ще заложи на най-доброто с което разполага и ще си тръгне непобеден от Глазгоу.

 

турнир: Приятелски мач
среща:Глазгоу Рейнджърс – Уигън
прогноза: Х2 или Уигън +0.5 с азиатски хендикап
коефициент: 1.53 в efbet

[tabs][tab title=”efbet”]1.53 [/tab] [tab title=”winbet”]1.50[/tab] [tab title=”betfair”]1.54[/tab][/tabs]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *