Виляреал – Реал Мадрид

Scorebg.com » Виляреал – Реал Мадрид

Обоснована прогноза Виляреал – Реал Мадрид

Виляреал - Реал Мадрид

Обоснована прогноза за Виляреал – Реал Мадрид

Реал Мадрид се провали във визитата си в сряда вечер и намали аванса си спрямо конкурентите си от Барселона, Атлетико Мадрид и Севиля.

Виляреал винаги е бил неудобен опонент за „белия балет“ и това категорично е в сила и през последните няколко години. Само в един от предишните 4 сблъсъка между двата тима „кралете“ стигнаха до победата, което споделя напълно казаното в предходното изречение.

Като цяло този сезон се движи много непредсказуемо за домакините, които измъкнаха точка от Барселона, а в средата на февруари бяха размазани от Рома и то насред „Ел Мадгирал“. ,

Още след края на този двубой беше предизвестено, че италианците ще са този от двата тима, който се класира за 1/8 финалите в турнира. Макар да стигна до победа с 0:1 в ответния сблъсък Виляреал така и нямаше щастието да остане в спора за класиране и на практика вече е аут от надпреварата.

Малко преди това дойде и отпадането от турнира за купата на Испания, което насочва стремежите на тима изцяло в Примера дивисион. 4-те поредни победи за „кралете“ останаха в историята, като с единствена роля за това се оказа непостоянният отбор на Валенсия.

Той постави безупречно начало на домакинството си на Реал в сряда вечер и още до 8-та минута водеше с 2:0. Малко преди паузата Кристиано Роналдо върна един гол за „кралския клуб“, но не се стигна до нищо повече. При последната си визита на „Ел Мадгирал“ Реал беше победен с 1:0, като със сигурност не иска да си спомня за случилото се. Настоящата кампания върви по вкуса на Зинедин Зидан и неговите момчета като изключим развръзката в турнира за купата на страната.

На останалите два фрона „белия балет“ е в отлични позиции, за да потърси спечелването на поне един голям трофей. Точно преди началото на гостуването на Виляреал,  Реал Мадрид вече има компанията на Севиля на първото място в таблицата. Вчерашната победа на андалусците доведе дотам, че те също да съберат 52 точки на сметката си, като разликата спрямо Реал се изразява в двата изиграни двубоя по-малко от страна на „белия балет“.

Световно известно е, че отбранителната линия на тима на Зидан въобще не е стабилна в изявите си. Това до една голяма степен е вследствие на присъствието на Данило в нея. Предвижданията са, че той няма да започне във визитата на Виляреал, като стартовият състав ще изглежда по следния начин: Навас, Марсело, Пепе, Рамос, Карвахал, Крос, Каземиро, Модрич, Роналдо, Бензема, Васкес. Виляреал ще излезе на своя стадион с Асенхо, Марио, Руиз, Мусакио, Коста, Сантос, Тригерос, Сориано, Кастиехо, Лопес, Бакамбу.

Неистови неприятности за отбраната на водача в таблицата ще бъдат предизвикани от триото в офанзивата на опонента, което е все по-близо до намирането на оптималната си кондиция. Все още не е уточнено дали Данило ще остане извън групата или пък ще попадне на резервната скамейка, докато от тима съобщиха, че Рафаел Варан със сигурност отпада за визитата на Виляреал. Домакините имат една въпросителна, изцяло свързана с участието на Сансоне в голямото дерби.

Отбранителната линия на Реал Мадрид ще бъде подложена на опустошителен натиск, на който няма да издържи.

Прогноза: 1 (+1EH) @ 2.25

Статус: Отменен 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *