Бонус оферта за Севиля – Манчестър

Нашето бонус предложение за днес 21 февруари за феновете на английския Манчестър Юнайтед. Заложи 1 евро, при коефициент 45 за победа на любимия си отбор.

Scorebg.com » Бонус оферта за Севиля – Манчестър

Севиля-Манчестър ЮСтадион “Рамон Санчес Писхуан“, от 21:45 българско време започва срещата от 1/8 финалите на Шампионска лига, между отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед.

Без съмнения, отборът на гостите може да бъде определен като по- “титулуван”. През последни години, не може да се каже, че “червените дяволи” се справят добре на международната сцена. Изключение, прави изминалата  кампания, през която Юнайтед успя да спечели турнира “Лига Европа” побеждавайки на финала, холандския АЯКС с 2:0. За повечето футболни анализатори, коментатори дори и фенове това беше повече от очакваното, защото за английския отбор това беше едиствения начина да играе в най-комерсиналния турнир през този сезон.

През последните години, Севиля се представя повече от добре на европейската сцена, още повече като вземем в предвид, че не разполага с финансовите възможностите на преките си конкуренти ако щете дори в Испания. Севиля е носител на “Купата на УЕФА” в сезоните 2013/14, 2014/15, 2015/16.

Кой ще спечели днешния двубой?

Макар за нас този двубой да са вероятни и трите изхода –  1х2, за съжаление можем да ти предложим само едно много добро предложение, а именно коефициент 45 ! за победа на Манчестър. Добави, нотка забавление ако ще гледаш този мач, като заложиш само 1 евро при коефициент 45 за победа на “червените дяволи”.

Това предложение е валидно само за нови клиенти на най-добрия букмейкър за 2018 – betfair, като важат условия и правила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *