Арсенал – Лестър, коефициенти и прогноза.

Scorebg.com » Арсенал – Лестър, коефициенти и прогноза.

Арсенал – Лестър – обоснована прогноза

Арсенал - Лестър прогнозаПетък, 11 август започва 22 сезон на Премиършип истински празник за футболния запалянко. Седмица по-късно, започват новия сезон и в испанската Примера Дивисион.
Новия сезон 2017-2018 от Премиър лига ще бъде открит с двубоят между Арсенал и Лестър Сити. Арсенал, ще се опита да подобри разочароващото си 5-място от изминалия сезон, докато Лестър ще се опитат поне от малко да възродят позагубената си магия. В изминалия сезон , Лестър в крайна сметка заеха не престижното 12-то място, след като спечелиха титлата през предходната година, на пук на очакванията на всички букмейкъри.

Арсенал, според нас основната им цел през следващият сезон е да завърши в Tоп 4, който ще даде право на участие в следващото издание на Шампионска лига. Пред Лестър, целта ще да завърши в топ 10.

 

Какви за коефициентите за сблъсъка между Арсенал и Лестър?

Победа домакин, Равен, Победа гост – 1х2:

Арсенал , 1.36
Равен,4.75
Лестър, 8.50

Гол линия – под/над 2.5 гола:
Над 2.5 гола, 1.53
Под 2.5 гола, 2.40

Да отбележат и двата отбора:
Да, 1.66
Не,2.10

Отборът на Арсенал, може да хвърли следващата трансферна бомба на пазара. В момента слухове „пращат“ Неймар в френския Париж Сен-Жермен за рекордно сума, като спекулациите са че Алекси Санчес също ще „замине“ в същата посока. Ако това, се случи това очевидно ще е голям удар за Арсенал. Санчес беше един от най-добрите голмайстори на EPL за изминалия сезон – 24 гола в 38 мача.

Феновете на Арсенал, обаче не са особено притеснени от тази спекулация, защото очакванията са че ако този трансфер се осъществи – трансферната сума, ще е рекордна за клуба. Пари, който феновете смятат за необходими за да може отбора да се „рестартира“.

Феновете на Лестър Сити, те също очакват промяна в положителна посока. Не би било пресилено, ако кажем че техните емоции са като на влакче на ужасите. Само един сезон, след спечелването на титлата в Премиършип, „ лисиците“ трябваше да в един момент да влязат в битка за оцеляване. Нещо, с което Лестър можеше отново да влезе в история, но този път с негативен аспект – отборът шампион да изпадне в следващия сезон. Лисиците, ще разчитат в голяма степен на голмайстора на отбора Джейми Варди.

Прогноза за Арсенал – Лестър

Както виждате, коефициентите предоставени от водещия букмейкър bet365 – фаворит, определено е Арсенал. За съжаление, очаквано те не са толкова високи и като цяло можете би ще е по-добре, ако Арсенал е вашият категоричен фаворит да се насочите към азиатски хендикап. Очакванията са за двубой с над 2.5 гола и това рефлектира и върху коефициента.

Ние, бихме заложили на прогноза гол/гол.
Двубой:Арсенал – Лестър,
Къде: Емирейтс Стейдиъм
Кога:11 август 2017, начален час:21:45
Прогноза: Да отбележат и двата:Да
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *