Ювентус – Наполи

Scorebg.com » Ювентус – Наполи

Прогноза за Ювентус – Наполи

Ювентус

Ювентус не е в най-добрата си серия като това се видя и срещу Рома. Пирло и компания бяха съвсем близо до първото си поражение през сезона, като единствено изумителният Кристиано ги измъкна от подобен развой. С двата си гола във вратата на опонента, а и при положение, че в заключителния половин час „старата госпожа“ беше с футболист по-малко на терена, португалецът донесе точка, която със сигурност се приема като три от тифозите на тима.

Пирло сътвори страшно много размествания, като въвличането сред титулярите на Маккени и Кулушевски със сигурност е на преден план. През последния сезон и двамата бяха на висота, макар да не бяха част от отбора на Ювентус, и точно това до голяма степен е повлияло на избора на бившия полузащитник на тима за поставянето им сред титулярите. Алваро Мората, който се завърна в редиците на „старата госпожа“, веднага получи място сред 11-те редом до Кристиано, така че този състав на Ювентус със сигурност ще е офанзивен, но в следващите седмици ще има големи затруднения.

Наполи

Наполи разгромява съперник след съперник и стои все по-добре на терена. Това 4-2-3-1, на което разчита Гатузо, със сигурност ще донесе сериозни затруднения за Юве. Привличането на Осимен, срещу рекордна за отбора трансферна сума, със сигурност ще се отплати, като още срещу „старата госпожа“ централният нападател ще е на ниво. Този отбор на Наполи е прекрасен и в този кръг отново ще е на топ равнище, като няма да допусне поражение даже срещу Ювентус.

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *