Швейцария – Исландия

Scorebg.com » Швейцария – Исландия

Обоснована прогноза Швейцария – Исландия

Швейцария-Исландия

Обоснована прогноза за Швейцария-Исландия

Коефициентите за линията от под 2.5 гола на този мач продължават да се увеличават, което е само още една възможност да бъдат използвани по възможно най-добрия начин.

Швейцария

Швейцарците са този от двата тима, който има повече ресурси във всяко едно отношение и въпреки това няма гарант, че ще стигне до победата (макар коефициентите и за тяхна победа направо да се сринаха). Има една много съществена спънка за състава на домакините, изразяваща се в това, че най-голямата им звезда – Джердан Шакири не е в най-доброто си състояние след като от началото на сезона не получава достатъчно игрови минути.

Всичко това ще се отрази много неблагоприятно върху цялостните изяви на швейцарците и те няма да са така убедителни, както всички очакват. Освен това крайните трудности с намирането на подобаващ централен нападател все още са повод, който непрестанно да създава главоболия на треньора Владимир Петкович. Срещу Исландия на върха на нападението ще застане Харис Сеферович, а покрай него ще са Брийл Емболо и Стивън Цубер. Отбранителната линия е най-силната в този състав, като личат редица първокласни футболисти в нея като Родригес, Аканджи и Шер.

Присъствието на Мбабу на десния фланг е изненадващо и от там могат да дойдат главоболията. Исландците са един от най-добре организираните тимове в дефанзивен план и едва ли ще променят това точно срещу Швейцария. Още повече, че излизат на един от необичайните стадиони за домакински двубои на „кръстоносците“, така че едва ли и присъствието на феновете по трибуните ще внесе някакъв смут в исландската отбрана.

Исландия

Исландия натрупа страшно много последователни сблъсъци без победа като за последно се наложи над Индонезия в една контрола, изиграна през януари. В задаващия се двубой Ерик Хамрен и неговите футболисти ще се завърнат към стабилните си изяви в отбрана и ще стигнат до завършек на двубоя с най-много два гола

лига: Лига на нациите
среща: Швейцария – Исландия
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.72 от winbet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *