Шалке 04 – Волфсбург

Scorebg.com » Шалке 04 – Волфсбург

Анализ с прогноза за Шалке 04 – Волфсбург

Шалке 04 - Волфсбург

Прогноза за Шалке 04 – Волфсбург

Шалке 04 е един от най-непредсказуемите отбори през този сезон. Потресаващо изявяващ се на местно ниво и допускащ загуби от какви ли не съперници и в същото време успешно преодолял груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир – това е домакинският тим през сезона.

Шалке 04

Така само с едно изречение се описва целият му сезон, а същият този отбор беше най-приятното откритие преди година когато стигна и до това да стъпи на почетната стълбичка, а понастоящем е 14-и – на едва 4 точки пред тимовете от зоната на изпадащите. Големите главоболия за него произтичат основно от това, че треньорът му – Доменико Тедеско така и не може да разчита на пълната палитра от футболисти, която имаше на разположение през изминалата кампания.

Лазаретът продължава да е пълен като в него са: Сане, Мендил, Сердар, Ди Санто, Бенталеб, Емболо и Харит. Много голяма част от тях са титулярни футболисти, така че отсъствието им е съществено. Докато пропадането и непрестанните премествания от единия към другия полюс и обратно за домакините са налице, за техните гости ситуацията е коренно различна.

Волфсбург

Доскоро намиращ се в същата ситуация, някак си като с магическа пръчка отборът на Волфсбург и най-вече треньорът му – Бруно Лабадия, направиха така, че тимът е в най-силната си серия от години насам, записвайки 6 поредни срещи в първенството без допусната загуба (като в 5 от тях стигна до победата).

В половината от тези случаи „вълците“ запазиха и вратата си без допуснат гол, което е друг от аспектите, в които бележат огромно подобрение. Едва ли не немислимо е и това, че спечелиха всяко от последните си 3 гостувания в първенството и закономерно се изкачиха до 6-то място в подреждането.

Нова победа ще ги изравни по точки с 4-ия – РБ Лайпциг и ще направи така, че ще изпреварят отново Айнтрахт Франкфурт, който вчера спечели домакинството си на Фрайбург с убедителното 3:1. Тази все по-добре стояща на терена отбранителна линия на Волфсбург, съставена от: Итер, Брукс, Нохе и Уилямс, дейно подпомагана от Гилавоги, ще продължи със силните си изяви, а от отсрещния лагер, където Тедеско обича страшно много подобни надигравания, няма да имат нищо против да оставят развръзката за заключителните минути.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.70

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Шалке 04 – Волфсбург
прогноза: под 2.5 гола
коефициент:1.70 от efbet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *