Царско село – Дунав Русе

Scorebg.com » Царско село – Дунав Русе

Прогноза Царско село – Дунав Русе

Единственият останал футболен двубой от родния футбол в рамките на кръга. Той е между такива тимове от едно и също ниво с едно и също основно желание. Царско село се озова в елита на страната по един категоричен начин, разправяйки се с опонентите си във втората дивизия. Това е столичен тим, който няма особено голяма подкрепа от феновете, но пък има подобаващо финансиране, разполага с някаква идея за това как да си подпечата мястото в елита, а основната роля за всичко е на Стойне Манолов.

Царско село

Той изгради една много добра база на „Царско село“, която се превърна и в дом на „царете“, отпусна сериозни за родните стандарти финансови средства за закупуването на няколко силни (отново за същите стандарти) чужденци, които се вписаха добре в редиците. Най-голямото откритие сред тях е Родни Антуи. Той се отличи с усета си към гола и с няколкото спорни изказвания, които направи по адрес на нивото в родния елит. Въпреки всичко това, Царско село е във втората част на таблицата – с 15 точки на сметката си.

Преди по-малко от седмица същият тим постигна една от най-важните си победи и то на стадиона на набиращия все по-сериозна скорост тим на Арда с 2:0 като и двете попадения бяха дело на Антуи. Дебют за тима направи конгоанското попълнение в халфовата линия – Дилан Баамбула, като показа някои много добри неща с изявите си. Той пристигна в тима като за последно беше част от редиците на тунизийския Есперанс и преди по-малко от половин година взе участие в най-престижния клубен турнир на Африка. Освен това записа участие и с националната фланелка на Република Конго.

Дунав Русе

Дунав Русе е в много тежко състояние като това беше многократно заявено от неговия треньор Людмил Киров пред медиите. Той загатна и за това, че липсата на финансови средства е довела дотам, че футболистите са отказали да тренират и едва ли не искат тимът да се разпусне, което е и най-нормалното нещо на света. При това положение в никакъв случай не е изненадващо и фаворизирането на Царско село от букмейкърите.

През последните часове коефициентите вървят по страшно необичаен начин. От първоначално 1.80 за домакинска победа се стигна до падане до 1.35 за същата развръзка, а към понеделник следобед ставката е почти възстановена – 1.70. Много трудно в мач като този головете ще са нещо отличително.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *