Херенвеен – Ситард

Scorebg.com » Херенвеен – Ситард

Прогноза за Херенвеен – Ситард

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

Херенвеен

Херенвеен беше на висота по-рано през сезона, за да загуби устрема си впоследствие и да се озове в средата на подреждането. Този отбор разполага с много млади таланти, които ако не през този, през следващите няколко сезона ще имат забележителни успехи. В миналия кръг тимът беше тотално надигран от ПСВ Айндховен и отстъпи с 3:0.

Някои от най-големите звезди в този състав на Рикеринг са: Влап, Ламерс, Зенели, Торсби и Ван Берген. Торсби няма да е на разположение след като в миналия получи червен картон и ще изтърпи наказание от една среща. Малко по-рано същият този отбор отстъпи на Гронинген с 2:0 и не спечели домакинството си на Емен (1:1).

Личи си все повече, че Херенвеен има големи затруднения с отбелязването на попадения. Отборът стана много колеблив пред завършващия удар като за последно се разписа два или повече пъти в противниковата врата точно преди месец. В същото време го стори едва веднъж в рамките на последните си 5 двубоя, което допълнително затвърждава колебанията.

Ситард

Ситард е един от новаците в лигата, а настрана от това, впоследно време не спира да редуват победи със загуби във всеки две поредни свои срещи. В миналия кръг те тотално надиграха Хераклес и триумфираха с 3:0, което по пътя на тази серия значи сигурна загуба от Херенвеен.

Головете в сблъсъците на този отбор заваляха като всеки от последните 5 двубоя с негово участие неизменно завършват с минимум 3 гола. Най-накрая тази серия ще намери своя край като това ще бъде предизвикано от разколебаните действия в нападението на домакините. Само два от 8-те двубоя между тези два тима завършиха с вкарването на повече от 3 гола.

Въпреки че за последно подобно съперничество се състоя преди повече от 15 години, малкото голове в него ще се запазят.

 

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Херенвеен – Ситард
прогноза: под 3.5 гола
коефициент:1.50 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *