Футболни прогнози за 9 март 2020

Scorebg.com » Футболни прогнози за 9 март 2020

Лестър – Астън Вила

Лестър е в огромен възход, който в последно време все пак бива осуетен. Започнаха неубедителните изяви за тима, които на свой ред доведоха и до загуба на точки и то срещу непретенциозни съперници, така че вече няма да е пресилено да се обсъжда и това, че мястото в голямата четворка вече не е толкова сигурно, колкото беше само преди месец. „Лисиците“ са само на 5 пункта от 5-ия – Манчестър Юнайтед, който вчера се наложи в голямото градско дерби със Сити, а само на две точки по-назад са Уулвърхямптън и Шефилд Юнайтед. Все пак Лестър закрива кръга, така че победа срещу Астън Вила ще върне комфорта на тима и ще го утвърди на настоящата му 3-а позиция, като ще увеличи дистанцията пред Челси на 5 пункта.

Астън Вила е на дъното на таблицата, но този двубой ще има безкрайно голямо значение за тима. Той влиза в него от предпоследното място като със своите 25 точки има необходимост от две, за да се измъкне от тази толкова неприятна зона. Стигне ли до това, да се поздрави с победата, то той не само, че ще се измъкне от предпоследната позиция, а ще се озове 16-и, изпреварвайки Борнемут, Уотфорд и Уест Хям.

Въпреки, че някак си Астън Вила излъга този толкова класен съперник в сблъсъка от 1/2-финалите на турнира за купата на лигата, то просто не разполага с необходимите качества, за да му се противопостави отново и то насред „Кинг Пауър“. Лестър ще е блестящ и ще напомни за най-силните си игри през сезона, записвайки една безкрайно ценна победа в този период на разколебаване.

 

прогноза: 1 @ 1.50

 

ПСЖ – Борусия Дортмунд

Феновете на красивия футбол имаха големи предвиждания за това, че ще видят точно това, което желаят в съперничеството между Борусия Дортмунд и ПСЖ от средата на февруари насред „Сигнал Идуна Парк“ и точно така и се случи поне що се касае до втората част.

Суперталантът на „жълто-черните“, а и на световния футбол – Ерлинг Холанд отново прояви голмайсторския си нюх, вкарвайки две попадения за победата с 2:1. Между тях голямата звезда в противниковите редици – Неймар, също се отчете и така реваншът определено вещае много голяма интрига. При това положение букмейкърите вече дават малко по-големи шансове на немците за преодоляване на тази фаза от надпреварата. Коефициентите единствено за победа на ПСЖ в реванша са от около 1.75. Тези за хикс – малко над 4.00, а за двойка са същите. Изборът обаче ще бъде спрян на това Борусия Дортмунд да се класира, където коефициентите са точно 1.70.

„Жълто-черните“ направиха една много голяма крачка в правилната посока благодарение на резултата от първия сблъсък. Имайки толкова сериозни футболисти в нападението си, просто не се вижда как няма да се разпишат срещу тази отбрана на ПСЖ, която все по-често се пропуква. Освен това сблъсъкът ще се играе пред празни трибуни на „Парк де Пренс“, така че парижани при всички положения няма да се чувстват особено комфортно. Това е големият миг, в който Борусия Дортмунд ще погледне към изнасянето на най-добрия си футбол, ще влезе във футболно надиграване с тази толкова сериозна селекция на ПСЖ, и ще измъкне желаното.

 

прогноза: Дортмунд да се класира @ 1.70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *