Футболни прогнози за 27.12.2019

Scorebg.com » Футболни прогнози за 27.12.2019

Уулвърхямптън – Манчестър Сити

Уулвърхямптън

„Вълците“ влизат все по-често в класациите за най-прогресиращи английски тимове и това със сигуруност няма как да не ги радва. Трансферните суми, които се наливат в техния отбор, са зашеметяващи и започват да дават все по-добри и по-добри резултати. Поредната поява на тима в елита беше съпътствана от много шумни изявления. Новите собственици на няколко пъти заявиха, че това Уулвс да оцелее в елитната дивизия въобще не представлява интерес за тях, тъй като желанията и амбициите им са много, много по-големи. Многократно беше акцентирано върху едно от тези изявления, което беше свързано дори с амбиции за титлата в рамките на един много мащабен 5-годишен проект.

Веднага след тези гръмки изказвания имаше обект за много сериозни насмешки от страна на голяма част от феновете на футбола в страната, но няколко години по-късно, се вижда, че всичко това е било напълно сериозно. „Вълците“ изградиха състав, който е способен да се справи с всеки един отбор в страната, а точно Манчестър Сити и то точно в най-силните си периоди, го изпита. Точно този състав от „Молиню“ е готов за поредна нова голяма продукция, която да му спечели още повече фенове.

Манчестър Сити

Манчестър Сити много добре знае, че допусне ли грешка тук, е напълно възможно да се озове на непреодолимо изоставане от върха. Тимът на Гуардиола не е никак убедителен и въпреки това се завърна към победите. Просто беше нарушен ритъма в играта му, няколкото неврологични позиции продължават да са много голяма спънка и да пречат за извличането на наистина най-доброто от този брилянтен състав. Доскоро Серхио Агуеро беше с контузия, а в лазарета продължават да са много голяма част от титулярните защитници.

Кевин Де Бройне също все още не е способен да се върне към най-силните си игри, така че тимът на Манчестър Сити въобще не е толкова страховит, за колкото е считан. Уулвърхямптън намери начин не само да му се противопостави, а и да го победи през последните години, така че просто ще повтори подхода си и ще повтори постигнатото.

прогноза: 1 (+0.5АХ) @ 3.00

Челси – Саутхямптън

Челси

Челси има все повече топ-футболисти в редиците си и макар все още по-голямата част от тях да са на много крехка футболна възраст, това по никакъв негативен начин не им влияе. Бразилецът Уилиан напомня за най-добрите си времена, а откритията на Лампард – Маунт и Ейбрахам демонстрират все по-забележителен синхрон.

Така тази схема 4-3-3 на лондончани определено им носи много позитиви, а запазят ли това си темпо на развитие, то със сигурност ще имат страшно много успехи през следващите години. Този им отбор е толкова, толкова млад и ако бъде запазен, то има страшно много какво да се надгражда над него. Лампард въобще не се притесни в това да рискува и да даде път на същите тези младоци, а примерите не свършват само с Маунт и Ейбрахам.

За такъв млад тим е от безкрайно значение да записва не само победи, а и разгромни такива. Последното липсва на „сините“, а домакинството на Саутхямптън е възможно най-добрата възможност да стане факт.

Саутхямптън

„Светците“ ще са без: Валери, Лонг и Дженепо за тази визити, но нито един от тях не е с първостепенна роля за изявите им. Определено много обезпокоително за „сините“ преди първия съдийски сигнал на този двубой е това, че техният съперник е в една феноменална серия от поредни гостувания, в които намира противниковата врата. Това, че няма типичен централен нападател в редиците си, въобще не притеснява момчетата на Ралф Хаузенхютъл, които съкрушиха Астън Вила с 3:1 в гостуването си отпреди няколко дни и направиха една гигантска крачка в правилната посока. Точно този отбор на Саутхямптън е един от примерите как тим от английската Премиърлийг не трябва да изглежда при изявите си в отбранителен план.

ова, че крайните бранители (Бертранд и Соареш) са толкова офанзивно ориентирани, определено в голяма част от игровото време не спомага за стабилизирането на изявите в собствената половина. И този двубой с участието на „светците“ няма да мине без голямо количество голове.

 

прогноза: над 3.5 @ 2.30

Манчестър Юнайтед – Нюкасъл

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е един от най-непостоянните отбори в хода на сезона в английския елит. Тимът съкруши вече големия си градски съперник, побеждавайки го с 2:1 и то на „Етихад“, но само две седмици по-късно отстъпи на последния в таблицата – Уотфорд, който преди началото на въпросния двубой беше останал единствения тим с едноцифрен точков актив. Този Манчестър Юнайтед се чувства много добре когато приема играта в собствената половина, което е и безкрайно нетипично за него. Никога през годините на хегемония, под ръководството на Сър Алекс, отборът не е изпадал дългосрочно в подобна позиция.

Той винаги беше дейният и атакуваше своите съперници като най-вече в заключителните минути на двубоите, които не се развиваха по неговия вкус, засипваше вратата на противниците си с непрестанни удари и какви ли не положения. Точно от визитата на Манчестър Сити и от последвалата такава на Уотфорд в рамките на последния месец се видя точно казаното няколко изречения по-горе. Съперничеството с Нюкасъл със сигурност ще протече по много сходен начин на това срещу Уотфорд.

Нюкасъл

Нюкасъл се затваря много добре в собствената половина и това многократно се видя. Тимът е в огромен възход, а малко по-рано през сезона се наложи над „червените дяволи“ с 1:0 и определено има виждане за това как да ги обезвреди отново.

Точно този отбор на „свраките“, който стои все по-добре групиран в отделните си игрови линии, трудно ще бъде пречупен от съперник без типичен централен нападател, какъвто е Манчестър Юнайтед. В големи епизоди от игровото време точно тази позиция между двамата централни защитници на Нюкасъл ще остава необитавана, като позиционирания по презупция на нея – Рашфорд ще демонстрира желанието си да се изтегля на фланга.

Коефициентите за победа на „червените дяволи“ в този двубой са прекалено малки – около 1.30-1.35, а в случая въобще не си заслужават като победата им въобще не е гарантирана. Нюкасъл ще е на ниво и ще затрудни максимално своя опонент като головете в мача ще са страшно малко.

прогноза: под 2.5 @ 2.10 в любимия ни букмейкър bet365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *