Футболни прогнози за 25.07.2020

Scorebg.com » Футболни прогнози за 25.07.2020

Лестър – Манчестър Юнайтед

Силните игри на Лестър в голяма част от сезона доведоха до това безспорно извисяване в таблицата. По-рано през сезона тимът беше страшно близо до това да си подпечата мястото в четворката, но въпреки това сътвори няколко истински безумия в свои сблъсъци, губейки точки по лековат начин. В крайна сметка той се озова в такава позиция, че да има възможността да реши всичко буквално в последния кръг.

От заставането на Брендън Роджърс на треньорския пост, този отбор е коренно различен. Той е все по-близо до разгръщането на футбола, който играят най-силните в страната, а само преди няколко години даже мястото му в елита не беше гарантирано. Той заслужава страшно много поздравления за грандиозния си възход и за това, че след като сътвори нещо немислимо съвсем наскоро, печелейки титлата, е все по-близо до нова частична сензация.

Манчестър Юнайтед е в много по-добра позиция за завършване в четворката преди началото на последния кръг. „Червените дяволи“ имат нужда от точка или три в това дерби, за да запазят изходната си позиция. Много малка ще е разликата за тях по отношение на това дали ще завършат като 3-и или 4-и в таблицата. Преди първия съдийски сигнал на всички двубои от последния кръг, футболистите на Солскяаер са 3-и, но в същото време имат сблъсък с 5-ия, а 4-ият – Челси има домакинство на Уулвърхямптън. За пореден път Лестър ще надскочи себе си и ще хвърли голяма изненада.

 

прогноза: 1 (DNB) @ 2.25

 

Манчестър Сити – Норич

Страшно голяма грешка от страна на световните букмейкъри, които още при откриването на коефициентите даваха по 1.90 за под 3.5 и за над 3.5. Точно в този завършващ кръг, в който един срещу друг са Ман Сити и Норич, намиращи се на противоположните полюси и в същото време нямащи за какво да играят, ще е безкрайно изненадващо ако головете не започнат да падат един след друг.

Само преди няколко дни момчетата на Гуардиола бяха замесени в съперничество с Уотфорд, което беше от безкрайно голямо значение за „стършелите“. Въпреки, че и тогава не играеха буквално за нищо, футболистите на Гуардиола разгърнаха най-добрия си футбол и не само, че победиха опонента си, а и му нанесоха разгромно поражение с 4:0, което наруши страшно много головата му разлика и го прати в зоната на изпадащите преди началото на последния кръг.

Норич изпадна преди много време, а след като това стана ясно, загубите валят една след друга. Вече 10 поредни такива на сметката на тима, като просто не се вижда как той ще прекъсне тази серия точно в заключителния кръг срещу Манчестър Сити и то като гост. Гуардиола ще заложи за пореден път на един много силен състав, който ще има необходимото, за да разгроми този опонент.

прогноза: над 3.5 @ 1.70

 

Наполи – Сасуоло

Поредният голям провал от страна на Наполи се състоя само преди няколко дни когато тимът отстъпи във визитата си на Парма. Това беше много изненадващо при положение, че той поглеждаше все по-сериозно към завършване на място в „Лига Европа“, докато в същото време неговият съперник просто не играеше за нищо. Неаполитанците спечелиха купата на Италия като това беше грандиозен успех за тях, който най-накрая донесе радост на определено многобройните им тифози. Това само по себе си им гарантира участие в европейските клубни турнири, така че просто в оставащите кръгове следва да се насладят на ирата и да разгърнат най-доброто от възможностите си.

Откакто се завърна в елита, този отбор разчита страшно много на атаката си, като в много от случаите просто загърбва изявите си в собствената половина и така се получават истински голеади. Във връзка с това въобще не е случайно, че всеки един от последните му 6 мача завърши с вкарването на голове и от двата тима. Сасуоло има още по-дълга серия в същото отношение като тя възлиза вече на точно 10 поредни двубоя.

Последният, който не влезе в тази графа, беше с Бреша, при победата с 3:0. В общи линии и този отбор не играе за нищо в оставащите кръгове, така че ще е много изненадващо ако в този директен сблъсък с намиращия се точно пред него в класирането не се стигне до голов спектакъл.

 

прогноза: над 2.5 @ 1.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *