Фулъм – Кристъл Палас

Scorebg.com » Фулъм – Кристъл Палас

Прогноза за Фулъм – Кристъл Палас

Фулъм-Кристъл-Палас

Обоснована прогноза за Фулъм-Кристъл-Палас

Коефициентите за победа на Фулъм продължават да се покачват, което е интересно. Тимът, предвождан от Славиша Йоканович, се превърна в хита на миналогодишния сезон в Чемпиъншип, като за поредна година не стигна до директната промоция, но най-накрая успя да се поздрави с бленуваното си завръщане в елита.

Фулъм

Само аплаузи за Славиша и свършената от него наистина забележителна работа начело на един при всички положения нетолкова силен отбор. Не измина много след промоцията и от клубното ръководство заявиха, че ще предоставят много големи суми за трансфери на сръбския треньор, за да се стигне дотам, че той да има необходимото на разположение, за да гарантира оцеляването.

Точно това и се случи, като Фулъм беше сред най-дейните английски тимове през лятото. Така на „Крейвън Котидж“ пристигнаха футболисти за обща трансферна стойност от почти 100 милиона пауда и какво друго, ако не това, може да засвидетелства желанието на тима да стигне до спасението.

Привличането на: Алфи Моусън, Александър Митрович, Андре Ангиза, Жан Мишел Сери, Джо Брайън, Максим Ле Маршан, Фабри, Андре Шурле, Серхио Рико, Тимъти Фосу-Менса, Лусиано Вието и Калъм Чембърс при всяко едно положение ще повиши нивото на тима. Последните четирима бяха договорени под наем за един сезон, а най-скъпият трансфер беше този на Жан Мишел Сери от Ница срещу почти 30 милиона паунда.

Закупуването на Митрович, който през миналия сезон беше под наем и направи зашеметяващ сезон с екипа на „котиджърс“, беше задължително и стана факт. Той ще е титулярният централен нападател, въпреки че на същата позиция беше взет и Вието от Атлетико Мадрид. С вече изграден стил на игра и няколко нови, много ценни придобивки на съществени постове, Фулъм е готов да се бори за оцеляването си в елита на страната. Още на старта тимът има насреща направилият покъртително начало на миналия сезон.

Кристъл Палас

Точно преди една година Кристъл Палас изживя най-трудните си моменти, като тогава начело им беше холандецът Франк де Бур. Той счупи няколко негативни рекорда, като освен с липсата на победа много кръгове след началото, неговият тим се отличаваше и с неумението си пред гола. Тези времена са назад в историята, а при Ходжсън „орлите“ изглеждат много по-добре.

Те направиха един по-сериозен трансфер, за който заплатиха около 10 милиона паунда – Шеику Куяте от Уест Хям, а освен него към редиците им се присъединиха Висенте Гуаита и Макс Майер (като свободни агенти) и Джордан Аю (като преотстъпен). Огромно беше желанието на тима да подпише с Майер, чийто договор с Шалке 04 изтече и всъщност точно този футболист беше една от апетитните хапки (сред свободните агенти).

Неговите изисквания по отношение на заплата обаче бяха страшно високи и въпреки това „орлите“ не се отказаха, като в крайна сметка склониха на исканите от немския талант 170 000 паунда на седмица.

Той ще е един от най-важните футболисти в редиците им и всъщност тази инвестиция може бързо да се оправдае. Въвличането му в стартовия състав ще бъде всъщност единствената промяна в тима на Ходжсън и това ще му позволи за разлика от миналия сезон, през този да действа много по-умело в защита още в първите кръгове.

Головете в съперничеството с Уотфорд ще са страшно малко, като най-вече през първите 30 минути шансове за реализирането на такива дори ще липсват.

 

турнир: Англия премиер лига
среща:Фулъм – Кристъл Палас
прогноза: 1Хф или Уигън +0.5 с азиатски хендикап
коефициент: 1.53 в efbet

[tabs][tab title=”efbet”]1.53 [/tab] [tab title=”winbet”]1.50[/tab] [tab title=”betfair”]1.54[/tab][/tabs]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *