Фрозиноне – Милан

Scorebg.com » Фрозиноне – Милан

Прогноза за Фрозиноне – Милан

Прогноза за Фрозиноне - Милан

Обоснова прогноза за Фрозиноне – Милан

Фрозиноне

Фрозиноне имаше безумни слабости в първите кръгове от сезона, а впоследствие започна все по-често да намира начина на игра, по който да стига до чувствително по-добри резултати. Същият този отбор беше едва ли не запращан като сигурен изпадащ в посока Серия Б, но не след дълго започна да надига глава и да се доближава все повече до спасителния бряг.

Понастоящем Фрозиноне на Барони е предпоследен в класирането като е на едва 5 точки от спасението, а ако намери начин да стигне до два силни двубоя в края на първия полусезон, които да доведат до спечелването на 4 или в най-добрия случай на 6 точки, то възможността за спасение ще се увеличи страшно много.

Няма кой знае какво съмнение в това, че домакините от това съперничества са един от отборите, разполагащи с най-малка индивидуална класа. Не се вижда кой от футболистите в стартовия им състав ще е в състояние да донесе нещо толкова специално, че спасението да бъде гарантирано няколко кръга преди края на сезона. Просто в този отбор няма нито един футболист от по-висок калибър, който да е способен собственоръчно да носи спечелването на голям брой точки и рано или късно това ще се окаже голяма спънка.

Фрозиноне е сред отборите, които имаха възможността да инвестират повече в закупуването на нови състезатели след достигането до промоцията за Серия А, но така и не реши да го стори, а сякаш точно това предизвестява завръщането във втората дивизия. Все още обаче ръководните фактори в тима имат възможността да отпуснат по-големи средства за закупването на по-класни футболисти (през зимния трансферен прозорец), а ако и тогава това не се случи, то изпадането ще е гарантирано. От време на време в своите изяви Фрозиноне се организира много добре в собствената половина и създава главоболия дори на някои от най-силните отбори в първенството.

Милан

Все още Милан трудно може да бъде причисляван към тях, макар в исторически план несъмнено да е неотлъчна част от тази група. В последно време „росонерите“ така и не намират начин да подобрят изявите си и да стигат до рутинни победи срещу тимове от калибъра на Фрозиноне и това ще си проличи точно в задаващия се случай. Дори да стигне до спечелването на трите точки, тимът на Дженаро Гатузо ще премине през много сериозни трудности в тази си визита и до последно няма да бъде сигурен победител. И срещу несъмнено най-силния тим в страната през последните години – Ювентус, тимът на Фрозиноне издържа 81 минути без да инкасира гол, а в домакинствата си се изявява все по-добре в подобни съперничества срещу по-силните отбори.

Тази серия ще продължи, като и Милан ще бъде крайно затруднен в задачата си да спечели всичките точки в двубоя си с един от трите новака.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

лига: Италия – Серия А
среща:Фрозиноне – Милан
прогноза:под 2.5 гола и под 0.5 гола първо полувреме @ 2.75
коефициент:1.80 от букмейкър efbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *