Флуминензе – Витория

Scorebg.com » Флуминензе – Витория

Прогноза Флуминензе – Витория

Бразилия - Камеонато Бразилиеро - Серия ВФлуминензе продължава да изпитва слабости в изявите си през сезона като вече малко повече от 20 кръга тимът така и не е в състояние да стигне до нещо повече от място в средата на подреждането. Освен всичко измина много дълго време откакто вкара повече от гол в една среща като за последно това се случи срещу Дефенсор в турнира Копа Судамерикана.

Флуминензе

Много, много рядко този отбор демонстрира някакъв блясък в офанзивен план и стига до някакви забележителни победи. Преди малко по-малко от седмица той отмъкна много ценна точка от визитата си на Сао Паоло, с която се изкачи до 12-та позиция. Понастоящем тимът е в зоната на Копа Судамерикана и по всичко изглежда, че това ще е максимумът му за този сезон. Само в последните си 5 сблъсъка Флуминензе редува какви ли не изяви.

Редуването на загуба, равенство и победа в еднаква последователност значи, че по пътя на логиката запазването на тази серия ще бъде постигнато с победа в домакинството на Витория.

Витория

Предстоящият съперник намери някакъв ритъм през последните седмици и остави на заден план трите последователни поражения от Гремио, Палмейрас и Фламенго след като записа два последователни триумфа – над Атлетико Минейро и Америка Минейро. Тази серия от срещи, в които тимът трудно реализира попадения продължава и е в пълен противовес с демонстрираното в последните съперничества с Флуминензе.

Всяко от предходните 4 беше крайно зрелищно – с над 2.5 гола, а освен това и с неизменно отбелязване на попадения от страна и на двата тима. През 2016-а двата тима записаха едно нулево реми, което се явява просто едно изключение на фона на обичайното. Предходните три сблъсъка преди него отново бяха с висока резултатност – над 2.5 гола и попадения и в двете врати.

Всъщност едва 1 от последните 11 двубоя между Флуминензе и Витория е завършил при 0:0, а във всеки от останалите случаи налице е гол/гол. Едно от редките изключения ще стане факт в предстоящия случай и несполуките пред гола ще продължат и за Флуминензе и за Витория.

лига: Бразилия – Серия А
среща: Флуминензе – Витория
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.61 от Уинбет
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *