Финландия – Унгария

Scorebg.com » Финландия – Унгария

Обоснована прогноза за Финландия – Унгария

Финландия-Унгария

Прогноза за Финландия-Унгария

Тази група се заформя да е една от най-драматичните, като в нея се отличава присъствието на Гърция.

Елините“ са фаворизирани за първото място и въпреки това на фона на непрестанния регрес в изявите им през последните няколко години, не е изключено те да се провалят и в това си начинание. Още повече, че са в компанията на Финландия и Унгария, за които това е една златна възможност за проправяне на път до финалите на ЕВРО 2020. Всеки от двата тима, участващи в задаващия се двубой знае същественото значение на откриващата среща, така че по-дефанзивният подход няма да е нищо ново.

Финландия

Финландците ще разчитат на традиционното 4-4-2 като вече дълги години така и не могат да намерят типичен голмайстор в редиците си. Надеждите за влизането в роля на такъв са възложени на Теему Пуки, който е и най-изявеният им футболист през последните години. Той ще застане на върха на нападението заедно с Туоминен. Другият по-сериозен футболист в редиците им е вратарят – Храдецки, който е част от отбора на Байер Леверкузен, но доскоро беше контузен, така че едва ли е в най-доброто си състояние. Унгарците бяха част от финалите на последното европейско първенство и това се яви най-големият им успех от страшно дълго време насам.

Още след изиграването на последната си среща от надпреварата те започнаха да вървят стремглаво в низходяща посока, като преглътнаха редица поражения и изнесоха една потресаваща квалификационна кампания за Мондиала, през която дори загубиха от Андора. Точно след края й пък отстъпиха и на друго от футболните джуджета – Люксембург с 2:1 и така продължиха да загатват за това, че са в сериозна криза.

Най-накрая отбранителната линия на тима ще изглежда подобаващо като ще бъде изградена от: Кадар, Ланг, Фиола, Ловренчич. Между рамките на вратата ще застане Петер Гулачи, който ще изнесе поредна силна среща на свой ред. Така съперничеството между двата тима без да блести с нещо ще завърши и по същия начин – с малко голове.

лига: Лига на нациите
среща: Финландия – Унгария
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.72от winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *