Фейенорд – Венло

Scorebg.com » Фейенорд – Венло

Прогноза за Фейенорд – Венло

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

Фейенорд е на върха на възможностите си, изнасяйки най-силната си продукция и то само преди по-малко от седмица. Без никакво съмнение точно въпросният двубой е на път да изиграе гигантска роля за цялото развитие на сезона на ротердамци, които сразиха ПСВ Айндховен, нанасяйки му първа загуба през сезона.

Фейенорд

По този начин серията от 14 поредни победи на „филипсите“ намери своя край и то не с равенство, а с истинско крушение на „Де Кайп“.

Първите 45 минути бяха най-силните за домакините изобщо през сезона и преднината от 2:0 за тях беше възможно най-малкото до което можеха да стигнат. През втората част те свалиха оборотите като допуснаха гол във вратата си, но въпреки това завършиха като победители. Така те се озоваха на 10 точки от водача в класирането – ПСВ Айнхдовен и на 8 от Аякс.

Всичко това обаче с уговорката, че Фейенорд има един изигран двубой по-малко, който най-накрая ще бъде наваксан (точно този с Венло).

Победата в това домакинство може да остави тима в желания ритъм и да го изстреля дори към възможността да се бори за завършване на едно от пръвите две места в първенството.

Фейенорд няма да направи кой знае какви промени в състава си като за това домакинство ще заложи на: Билоу, Сейнт Юст, Ван Бек, Ван дер Хайден, Фердорк, Тоорнстра, Класие, Вилхена, Бергхауз, Ван Перси и Ларсон. Венло ще заложи на: Унерщал, Бьоргман, Промес, Рьозелер, Ван Брюген, Сушич, Рютен, Линтхорст, Грот, Млапа, Самуелсен.

Венло

Отборът на Венло въобще не отива на „Де Кайп“, за да загуби с 1:0 или нещо подобно. Този отбор има много качества в нападение, които ще разгърне на един от най-негостоприемните стадиони в страната.

Този отложен двубой ще се превърне в истинско украшение на вечерта за любителите на красивия футбол като и головете в нея ще изобилстват.

лига: Холандия – Ередивиси
среща: Фейенорд – Венло
прогноза: Над 3.5 гола
коефициент:1.90 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *