Уулвърхямптън – Саутхямптън

Scorebg.com » Уулвърхямптън – Саутхямптън

Прогноза за Уулвърхямптън – Саутхямптън

Прогноза за Уулвърхямптън-Саутхямптън

Обоснова прогноза за Уулвърхямптън-Саутхямптън

Уулвърхямптън продължава със забележителния футбол по английските терени и то вече не къде да е, а в Премиършип. Само преди година по това време отборът правеше каквото си поиска със съперниците в Чемпиъншип и се стигна до най-нормалното нещо – да окупира върха в подреждането и да стигне лесно до спечелването на промоцията. И в елита на страната обаче Нуно Еспирито продължава да действа по своя начин и в никакъв случай не се страхува от това, че играе в голяма част от случаите срещу отбори, които превъзхождат неговия във всяко едно отношение.

Уулвърхямптън

Уулвърхямптън е на път да се превърне в най-голямото откритие през сезона и то не защото има най-силните футболисти, а защото е все по-близо до постигането на един забележителен колектив. Нуно Еспирито си остава и един от малкото наставници, които разчитат на тази толкова нетипична за английския елит формация с трима централни бранители и двама зад гърба на нападателя. Срещу Саутхямптън той в никакъв случай няма да изневери на себе си като ще започне с обичайните си титуляри: Патрисио, Боли, Коуди, Бенет, Кастро, Невеш, Моутиньо, Дохърти, Жота, Коща и Хименес.

Насреща има съперник, който е в период на реконструкция след назначаването на Марк Хюз. Уелският треньор познава много добре спецификите на английския елит и във връзка с тях ще опита да избере подходящата формация и изпълнители за нуждите на тима. В изминалите няколко кръга той правеше многократни промени и те няма да спрат дотук.

Саутхямптън

Така се стигна дотам, че срещу Уулвърхямптън да излезе с 4-4-2 с: Маккарти, Бертранд, Хюд, Вестергоорд, Соареш, Редмънд, Лемина, Хьойберг, Елионуси, Остин и Ингс. Последният беше привлечен буквално в заключителните дни на трансферния прозорец и е много близо до това да се завърне към най-силните си години в кариерата. Точно той (Дани Ингс) е един от малкото светли лъчи в изявите на „светците“ през сезона като с головете си донесе голяма част от спечелените 5 точки.

Тази визита ще е много трудна за гостите, които първо, че ще се изправят срещу една постоянна отбранителна линия, но по-лошото в случая за тях ще е, че голямата сила на „вълците“ е в тяхното нападение. Прогнозата е за победа на домакините с връщане при равенство.

С по-голям риск може да се изпробва директна победа за „вълците“ на коефициент от 1.90, предоставен от казино уинбет.

лига: Англия – Висша Лига
среща: Уулвърхямптън – Саутхямптън
прогноза: Уулвърхямптън 0 (победа за Уулвърхямптън, равен няма залог_
коефициент:1.33 от winbet
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *