Утрехт – Хераклес

Scorebg.com » Утрехт – Хераклес

Прогноза за Утрехт – Хераклес

Утрехт

Утрехт направи гигантска крачка в правилната посока и е вече много близо до финалния плейоф за участие в „Лига Европа“. Тимът се наслади на прекрасни 90 минути на „Полман Щадион“ в Алмело само преди 3 дни и печелейки с 2:0 е страшно близо до отстраняването на този си съперник. По много благоприятен начин се разви целият двубой за тима и най-вече първата част от него след като в заключителните 10 минути бяха нанесени цели два удара, които оформиха и крайното статукво.

Много изненадващо беше това, че все пак Хераклес не се разписа и то след като в хода на целия двубой имаше изобилие от възможности да го стори. Тогавашните домакини превъзхождаха съперника си във всяко едно отношение, но не и в най-важното – головете. С треньор като Дик Адвокаат, който е видял и две и двеста във футбола, едва ли Утрехт ще има някакви затруднения да довърши започнатото и да отстрани този си съперник.

Въпреки, че точно в края на редовния сезон головете в двубоите на неговия тим станаха страшно много. Получиха се и някои много рядко срещани резултати във футбола като 5:0, 4:1, 6:2 и 5:1. Всичко те – само в рамките на последните два месеца месец и половина.

Хераклес

Хераклес е друг от тимовете в Холандия, имащи огромен вкус към високата резултатност. За най-голямо негово съжаление – от средата на април, когато се справиха с Хееренвен с 2:1, последваха 4 поредни поражения, а тази серия все още е в сила.

След три поредни случая, в които и този тим, и неговият съперник (в отделните двубои – АЗ Алкмаар, Екселсиор и ПСВ) се разписваше, то тази серия беше прекъсната точно срещу Утрехт след като все още незнайно как Хераклес не намери път към противниковата врата.

Дик Адвокаат ще е в основата на това самият характер на ответното противопоставяне да е коренно различен и да не включва надстрелване с атаки и голове, а понижаване на темпото и ниска резултатност.

прогноза: под 3.5 гола @ 1.70

лига: Холандия – Ередивизия
среща: ПСВ – Граафшап
прогноза: над 3.5 гола
коефициент:1.70 от Букмейкър MelBet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *