Уотфорд – Тотнъм

Scorebg.com » Уотфорд – Тотнъм

Прогноза за Уотфорд – Тотнъм

Уотфорд-Тотнъм

Прогноза за Под/Над 2.5 гола за Уотфорд-Тотнъм

Уотфорд и Тотнъм са два от четирите тима в английския елит, които преди началото на кръга бяха с пълна успеваемост в изминалите кръгове.

Уотфорд

Стършелите“ са хитът на сезона до този миг като продължават победния си ход под ръководството на Хави Грасия. Къде с известна доза късмет, къде не, те си проправиха път до това да попаднат сред четирите най-добри, но в този кръг идва най-голямото предизвикателство за тях. Нито веднъж дотук те не се изправиха срещу съперник от наистина висока класа, каквато е тази на следващия опонент.

„Стършелите“ се справиха последователно с Брайтън, Бърнли, Кристъл Палас, а малко след това и с Рединг в двубой от турнира „Карабао къп“.

Тотнъм

Тотнъм имаше известни пробойни в играта си в първите два сблъсъка – с Фулъм и Нюкасъл, които бяха спечелени с неособено голяма разлика. При третия си опит изявите им бяха почти безупречни, като въпреки това техният треньор Маурисио Почетино изрази недоволството си за показаното от неговите футболисти през първата част на двубоя (с Манчестър Юнайтед).

Тотнъм има страшно много класа в нападението си къдети са и Кейн, и Али, а към тях с лекота може да бъде причислен и Лукас Моура, който е на път да се превърне в едно от най-големите открития на сезона.

Шпорите“ ще продължат да изумяват с играта си в завършващата фаза, но този път отново критиките ще са насочени към отбраната им, която така и не е способна да напомни за безупречните си изяви от миналата година. Уотфорд за пореден път ще използва изключителната рутина на своя капитан и нападател Трой Дийни, който точно в такива двубои много често се разписва. Това противопоставяне между „стършелите“ и „шпорите“ ще е безкрайно вълнуващо, като за това ще спомогне и ранният гол, който прогнозираме, че ще падне. Головете ще надхвърлят 2.5.

лига: Англия – Висша Лига
среща: Уотфорд – Тотнъм
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: 1.65  от  efbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *