Торино – Фиорентина

Scorebg.com » Торино – Фиорентина

Анализ за Торино – Фиорентина

прогноза за Торино - Фиорентина

Обоснована прогноза за срещата от италианската серия А между отборите на Торино и Фиорентина

Торино продължава да прогресира много сериозно през последните няколко сезона и все по-често отборите в страната изпитват много силно нежелание да гостуват на неговия “Стадио Олимпико”. Поздравил се с един приличен точков актив, отборът на Валтер Мадзари вече има място твърдо в средата на класирането и няма каквито и да било безпокойства.

Торино

Едно от малкото негативни неща около домакините е, че допуснаха две поражения пред своите фенове в краткия период от началото на сезона пък било то и срещу съперници от нивото на Рома и Наполи. И в двата случая, играещ по характерния за Валтер Мадзари начин, тимът излезе на терена и буквално от самото начало тръгна да се надиграва с опонентите си с чисто футболни средства, а по-високата класа на последните се оказа ключова за развитието на сблъсъците в тяхна полза.

Въпреки това Торино продължава да има много добра успеваемост срещу тимове от сходен на своя калибър, което в случая е по-важното. Сътворил две истински голови представления в последните кръгове, в които паднаха общо зашеметяващите 10 попадения, тимът на Мадзари гледа към следващото предизвикателство, което е точно срещу тим с много сходства. През последните няколко седмици се забелязва все по-голямо желание за атакуваща игра от страна на домакините, което не е чак толкова изненадващо.

Валтер Мадзари постигна много от успехите в кариерата си на треньор точно благодарение на подобна нагласа. Дори когато беше в Премиършип начело на Уотфорд – тим от средно ниво, той въобще не се притесняваше да дава такива указания на своите, че да се надиграват и с най-силните в страната, а не да приемат развитието изцяло в своята половина. Фиорентина направи мащабна селекция и въпреки това в последно време направи някои необичайни за себе си грешки.

Фиорентина

Първо дойде загубата от Лацио с 1:0, а две седмици по-късно и домакинското равенство с посредствения тим на Каляри, като в случая вторият резултат беше по-голямата изненада. Като останат настрана тимовете от голямата четворка – Ювентус, Наполи, Рома и Интер, несъмнено “виола” има всичко необходимо, за да се бори за първото място сред останалите. На този етап дори и Рома не се изявява по възможно най-добрия начин като даже е зад Фиорентина в подреждането, а със спечелването на трите точки в гостуването на Торино тимът на Пиоли ще се изкачи с позиция напред поне до края на сблъсъка на Сампдория и ще се отдалечи от римляните.

Преди началото на съперничеството разликата между Торино и Фиорентина в точково изражение е едва една, а мястото и на двата тима в горната половина и вече изградената ситуация правят така, че и едните, и другите да са готови да рискуват.

Трите точки могат да им послужат страшно много, докато едната няма да внесе някакви съществени подобрения за който и да било от тях. Въпреки, че коефициентите за гол/гол продължават да се увеличават и от 1.55 вече надвишават 2.00, прогнозата е точно за такава развръзка. Торино и Фиорентина ще направят най-зрелищния сблъсък през този кръг, като и двата тима ще се разпишат.

прогноза: гол/гол @ 2.05

лига: Италия – Серия А
среща: Торино – Фиорентина
прогноза: Гол/Гол или да отбележат и двата:да
коефициент:1.90 от казино winbet
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *