Как да си направим регистрация в bet365 ?

Scorebg.com » Статии » Как да си направим регистрация в bet365 ?

Регистрация в bet365 – как да я направим ?

Ако сте начинаещ или просто досега не сте залагали в онлайн букмейкъри, то тази статия е за Вас. Спряхме се на bet365, по-няколко причини :

  • платформа на български език и имат и поддръжка на родния език;
  • добра репутация;
  • добри бонуси – начален бонус до 100 % от депозираната сума, бонус лоялност и други;
  • добри коефициенти и хиляди опции за залагане;
  • азиатски хендикап – за момента не съм видял друг букмейкър с толкова много опции за азиатски хендикап.

Стъпка 1: Отворете bet365 . Ще видите началната страница на популярната компания.

Изберете предпочитания език за Вас, не е задължително да е български, системата им разпознава вашето IP, съответно от коя страна сте и Ви предлага език. Ако по-една или друга причина вече сте посещавали техния адрес, този прозорец ще бъде пропуснат, докато не изчистите вашите бисквитки.

Стъпка 2: Вече сте на заглавната страница на   Изберете Нов клиент.

bet365 нов клиент

 

Стъпка 3: Попълнете всички лични данни – възможно най-коректно. За ваше улеснение създадохме една примерна регистрация .

Стъпка 4: Изберете език, часова зона и формат на коефициентите. За език, няма какво да се пише, за часова зона въведете + UTC 2, за да виждате кога започват мачовете в нашият часови диапазон. Формат – във какъв формат да ще се показват коефициентите – дробни, американски или десетични. Изберете десетични, за разликата и различните видове коефициенти.

Стъпка 5: Изберете си свободно потребителско име, въведете два пъти вашата парола. Трябва да създадете 4 цифрен код за сигурност – той ще Ви бъде необходим, при връзка с поддръжката, депозиране и т.н

Стъпка 6: Изберете дали желаете да получавате информация за бонуси и новини, трябва да се съгласите всички условия и правила за ползване на bet365.com С това регистрацията Ви завършва.

Депозиране и първи бонус ?

Както знаете този букмейкър предлага до 100 % бонус Нова сметка. За да имате право на този бонус, трябва да си направите регистрация – предните 6 стъпки. Трябва да депозиранете минимум 10 лв и ще имате право на 100 % бонус. Естествено това не значи, че ако депозирате 500 лв, ще ви дадат бонус 500 лв – бонусът е то 100 лв. След като направите това ще получите 10-цифрен код.

Къде трябва да въведете този код?

Изберете Услуги и след това  Клиенти  – снимка, след това ще се отвори този прозорец, отидете  на  оферти и въведе вашия промо код.

За да Ви изпратят код, трябва първо да сте депозирали както стана ясно минимум 10 лв.

Как да депозираме средства?

Натиснете „депозит“ който се намира в горния десен ъгъл.   Ще видите всички възможно опции за депозиране на средства в ново откиратата Ви сметка. Най-лесно се депозират средства с кредитна/дебитна карта и банков трансфер. При депозит с карта, средствата се депозират веднага, но със съответните такси за превод, докато при банковия трансфер те липсват, но времето се удължава до 2-3 дни.

За да добавите вашата кредитна/дебитна карта трябва да попълните необходимите данни затова, като номер на карта, име на притежателя, Дата на Начало,  Дата на Валидност, Номер на Издаване и адрес.

Важно: Желателно името на картата и вашите имена с който сте си направили регистрацията  в стъпка 3 да съвпадат. Другото важно нещо е – с една карта не можете да депозирате в две отделни сметки. Ще бъдат блокирани сметките до изясняване на причините – естествено това е с цел защита от кражба.

Ако сте попълнили всичко успешно, вашата карта ще бъде добавена в профила и прозорецът ще изглежда по-следният начин.  Остава да изберете сума за депозит, номер на сигурност на картата – това са три цифри на гърба на картата ( не където са написани имената и номерът, от другата страна) и да въведете паролата на профила. Ако имате наличност по-сметката и всичко е наред  депозирана сума ще е налична и сте готови да залагате.

При всякакви въпроси и проблеми не се колебайте свържете се с поддръжката на бет365, за да получите отговор на възникналия въпрос или проблем.

 

 

 

 

2 Replies to “Как да си направим регистрация в bet365 ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *