Скам сайтове – част 2

Scorebg.com » Статии » Скам сайтове – част 2

В първата част на статията се спряхме на първия тип спортни скам сайтове. Сега ще се спрем и на другата група, а именно Платени услуги от различни типстъри.

Всеки който залага на различни спортни събития се сблъсквал с най-различни сайтове, които дават прогнози за различни спортове. Някой се специализират в конните надбягвания, тенис,хокей,футбол и т.н. Някой за безплатни какъвто е случая с този сайт, другите са платени.

Ще се спрем на платените.
Всеки един платен сайт си има страницата за цена и такава с дадените прогнози.
Цените и абонаментните планове варират от 10-20 евро на прогноза, до 300-400 евро. Някой правят отсъпки за седмица, за месец, други предлагат безплатна прогноза ако предишната е сгрешена. До тук няма нищо нередно.
Къде всъщност е проблема?

Измамата се извършва в подмяна на “Историята на прогнозите”. Заменят се губещите, прогнози с печеливши. Вие няма как да знаете какви са прогнозите, защото нямате абонамент за тяхната “услуга”. Виждате нереални резултати и решавате, че ще отделите някаква сума за да подобрите резултатите си, естествено в името на по-добрата печалба.
Как да разпознаете тези сайтове?

За съжаление е доста по-трудно, за разлика от първата група, основно блогъри използващи свободни интернет платформи.
Сайтове са направени да изглеждат професионално и достоверно. Въпреки това има може би един сравнително лесен начин, да им пишете и да поискате тестов период за 2-3 дена, ако Ви откажат имайте едно наум. Този съвет не универсален, има добри платени услуги, който не предоставят такъв период.
Друг важен момент е че никоя услуга неможе да Ви гарантира печалба всеки ден, всеки месец. Найстина някой сайтове успяват да са почти винаги на печалба, но има в месеци в който не са. В дългосрочен план успяват да донесат печалба. Друг e въпроса, че за нашият стандарт тези услуги са прекалено скъпи.
Ако сте решили да ползвате услугите на такива сайтове – какво да направя?,

Потърсете информация по форумите, мнения на други потребители.

Проверете къде е регистриран домейна, откъде е хостига. Има случай в който “фирма с 10 годишен опит в спортните залагания, със седалище Colorado, USA ползва Сингапурски доставчик на интернет услуги, което изглежда доста съмнително.

Винаги бъдете подозрителни и не бъдете АЛЧНИ. Ако всеки можеше да спечели толкова лесно, букмейкърите нямаше да съществуват.

В общи линий е това.
Надявам се материала да Ви е от ползва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *